Това се случва за първи път в 22-годишното управление на

...
Това се случва за първи път в 22-годишното управление на
Коментари Харесай

В руския политически и бизнес елит се заговори за революция

Това се случва за първи път в 22-годишното ръководство на съветския президент Владимир Путин, който докара страната до безнадеждно състояние, написа The Washington Post (WP), базирайки се на събеседници в съветското държавно управление и огромния съветски бизнес.

„ Навлизаме в революционна обстановка. Всички чакат нещо друго от това, което се случва в този момент – друго управление, друга война. „ Ястребите ” желаят по-строги дейности, „ гълъбите “ въобще не желаят война. Време е за смяна на политическата система ”, споделя пред WP почитан държавен чиновник, поискал анонимност, само че признава, че не знае по какъв начин може да се реализира това.

Според него никой не е удовлетворен от статуквото и безизходицата става все по-очевидна: успеха е толкоз невъзможна, колкото и загубата. „ Ние сме като при цугцванг в шахмата – всеки ход е по-лош от предходния, само че е невероятно да не се движиш “, споделя държавният чиновник.

Според негов сътрудник, оптимизмът от лятото се е изпарил. „ Властите споделяха, че ще създадат всичко, само че ще намерят излаз....

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР