Това се случва, тъй като Kellogg's, която произвежда популярни зърнени

...
Това се случва, тъй като Kellogg's, която произвежда популярни зърнени
Коментари Харесай

Шефът на Kellogg`s казва, че бедните хора трябва да ядат зърнени храни за вечеря

Това се случва, защото Kellogg's, която създава известни зърнени храни, в това число Corn Flakes, Special K и Coco Pops, прокарва реклами в Съединени американски щати със слогана: „ Дайте пиле свободната вечер ".

Г-н Пилник сподели пред CNBC: „ Потребителите са под напън... по тази причина ние популяризираме зърнени храни за вечеря, в случай че помислите за цената на зърнените храни за едно семейство по отношение на това, което те другояче може да стане, това ще бъде доста по-достъпно...

" Като цяло, категорията зърнени храни е място, на което доста хора могат да попаднат, тъй като цената на купа зърнени храни с мляко и с плодове е по-малко от $. Така че можете да си визиите за какво консуматор под напън може да откри това за положително място. “

Но на въпроса на водещия Карл Куинтанила дали известието може „ да се приземи в неверната посока “, господин Пилник отговори: „ Не мислим по този начин “.

„ Оказва се, че над 25% от потреблението е отвън мотива за закуска – огромна част от нея е на вечеря. И този мотив продължава да нараства.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР