Това се случва поради факта, че вече не могат да

...
Това се случва поради факта, че вече не могат да
Коментари Харесай

Британците са принудени да се отказват от домашните си любимци поради високите цени

Това се случва заради обстоятелството, че към този момент не могат да ги устоят заради възходящите цени в страната, оповестява Mirror.

Както изяснява Адам Клоуз, действен шеф на благотворителната организация Dogs Trust, „ Собствениците на домашни любимци би трябвало да избират сред отопление на дома, храна за децата и куче “.

Междувременно някогашният английски министър председател Гордън Браун прикани Борис Джонсън и претендентите за министър председател да се съгласят с приемането на ексклузивен бюджет, в противоположен случай милиони деца и пенсионери са обречени на " зима на беднотия ". Както счита някогашният началник на кабинета, " финансовата бомба със закъснител " ще избухне през октомври поради повишаването на горивата.

Припомняме също, че по-рано, на 16 юли, външният министър на Англия Лиз Тръс прикани Лондон да построи още атомни електроцентрали, с цел да понижи зависимостта на стопанската система на страната от съветския газ. Това тя съобщи по време на първия избирателен ефирен спор на претендентите за премиерския пост по Канал 4.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР