Това се случва неведнъж - момичета, които участват в Ергенът,

...
Това се случва неведнъж - момичета, които участват в Ергенът,
Коментари Харесай

Скандалната Теодора от "Ергенът" намекна: Открила е любовта след шоуто

Това се случва нееднократно - девойки, които вземат участие в " Ергенът ", не печелят сърцето на Ергена, само че след излизането от шоуто, ориста им се усмихва. 

Нещо такова май се случва и с Теодора, която беше част от " Триглавата ламя ", а след свадата с Мони не получи роза от Евгени и си потегли за дома. 

Виж още: Хубавите мемоари остават: Мира от " Игри на волята " с блестящ фамилен празник

В Instagram 19-годишната студентка по право загатна, че към този момент е обвързана. Ето по какъв начин отговори тя на въпрос на собствен почитател дали има човек до себе си:

 https://www.instagram.com/t.77_777/

Очевидно фотографията под емоджито е нейна, а да каже " не " щеше да е по-лесната алтернатива в тази ситуация. 

Вероятно обаче всичко това ще останат единствено догадки, защото Теодора не обича да дава отговор на персонални въпроси. Впрочем от отговорите ѝ в Instagram стана ясно, че тя има брат и един от татусите ѝ е отдаден точно на него.

Виж още: А дали не са хормонални проблеми? Пам от " Ергенът " разяснява тежестта си 

Иначе Теодора показа, че обича специалността, която учи, правото. Що се отнася до присъединяване си в " Ергенът ", тя съобщи, че не съжалява за прекарването, защото е спечелила доста нови другарства.

В първото си телевизионно изявление пък Теодора разкри, че си има вид мъже, по които си пада - ММА бойци, футболисти и милионери.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР