Това се случило след като Ани се крила в родния

...
Това се случило след като Ани се крила в родния
Коментари Харесай

Покри Се Вдън Земя И Никой Не Знае За Това! Вижте С Кого Живее Ани Цолова В Момента! Депресията Я Съсипя И Тя

Това се случило откакто Ани се крила в родния си дом няколко седмици след скандалното й уволняване. Тогава решила да вземе майка си да й оказва помощ у дома. Натоварила й багажа и оттогава тя не е напускала тузарския дворец на ексводещата в Драгалевци.

Най-недоволен от наличието на Георгина бил брачният партньор на Ани. Операторът Васил Мичев по никакъв начин не бил благополучен от обстоятелството, че тъща му живее с тях. Той видимо бил в положителни връзки с учителката, само че тя още през цялото време не била удовлетворена от обстоятелството, че щерка й се свърза с него.



Тревожел я обстоятелството, че Васко бил разведен с дете и не се славел с огромно усърдие. Телевизионерът все по-често предпочитал да излиза да пие с другари на открито и да не се задържа доста в дома си.

За сметка на татко си внукът Калоян бил доста благополучен от наличието на баба си. Тя поела напълно грижите за него и му пособия да си написа домашните, предават от retro.bg.

Георгина въртяла и семейството. Дъщеря й нямала предпочитание даже да отиде до близкия магазин да напазарува. Последният удар, който понесла било назначението на Аделина Радева на нейното място. А Виктор Николаев, който с изключение на екранен сътрудник й бе другар показал рискова непосредственост с новата си екранна половинка и не се обаждал на Ани даже по телефона.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР