Това се случи вчера на 18 май в престижното частно

...
Това се случи вчера на 18 май в престижното частно
Коментари Харесай

Най-Големият Ужас Връхлетя Гимназията, Където Учат Децата На Политическия Елит! Шок Видео! Гърчат Се В Агония

Това се случи през вчерашния ден на 18 май в влиятелното частно учебно заведение в Перу „ Елза Переа Флорес “ – място, където учат децата на перуанския хайлайф и интернационалната общественост. Тази информация продължава да се потулва от множеството международни медии.

Ударило е всеобщо в цялото учебно заведение – внезапно 80 деца сред 8 и 13 години са изпитали това, което учителите разказват като обладаване от демони!

Връхлетяло е безусловно всички деца в същия миг – внезапно са почнали да крещят, да се превиват на земята и да крещят неописуемо. Могат ясно да се разграничат дебели злокобни гласове, които идват от устите на децата!



Това не може да е епилептичен припадък. Случило се е внезапно тъкмо с 80 деца, което изключва опцията това да е здравно положение!

Според древен специалисти, това е един от редките случаи на всеобщо обладаване от демони. Това е извънредно неприятен знак.

Има сведения, че мястото на което е издигнато учебното заведение е антично гробище.

В момента децата се намират в болница и протичат проучвания. Повечето от тях са изцяло безконтактни. Тресат се в болничните си кревати, има непотвърдени сведения, че някои от тях крещят на непознати езици – характерен симптом за обладаване от зла мощ.

Някои от децата са съумели да опишат за претърпяното. Техните разкази съответстват съвсем с акуратност.

Това, което всички деца са претърпели е, че първо са видели висок мургав мъж с черна брада и висок цилиндър. Той ги е хванал за гърлото и почнал да ги души. Крещял в лицата им:

Душите ви са наши!

Казват, че през останалото време са били в схващане, само че не са могли да управляват дейностите си – осъзнавали са всичко, което им се случва.

ШОКИРАЩОТО СЪБИТИЕ Е ЗАПИСАНО НА ВИДЕО! ВИЖТЕ Гражданско отделение ПЪРВО В BRADVA.BG!НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ:
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР