Това се случи в новото шоу на Димитър Рачков С

...
Това се случи в новото шоу на Димитър Рачков С
Коментари Харесай

Тита и Гери-Никол се събраха заради пиара

Това се случи в новото шоу на Димитър Рачков " С Рачков всичко е допустимо ". Вторият епизод на новата поредност по Нова телевизия не изненада с нищо по-различно от предния път. Само известните персони бяха разнообразни, само че и най-вече такива от ефира на медията - Патрашкова и Юлиан Константинов от " На кафе ", Софка Маринова и Тита, които пък са жури в другото предаване на Магърдич Халваджиян - " Звездите в нас ".
Реклама
Евтина сензация обаче се пробваха да провокират от продукцията с появяването на Гери-Никол паралелно до съперниката й Тита. От години за двете се приказва, че не са си приятни една на друга, което се дължи главно на кариерно ниво. Очевидно обаче в този момент, когато кариерите и на двете са в дълготраен застой са решили да съживят интереса към себе си, като застанат един до друг една до друга. Нещо, което не се бе случвало от годината, когато участваха в музикалния формат " Х Фактор ", посредством, на който станаха и известни.

Миналата вечер Димитър Рачков предизвика двете певици да вършат какви ли не простотии, в дует и по този начин един тип да покажат, че са загърбили конкуренцията по сред им. Вероятно заварката е станала от страна на продуцента Халваджиян, който употребява ловко и двете изпълнителки в предаванията, които прави през годините. Яката дупара беше част от " Като две капки вода ", от където мина и Тита. Така, че очевидно едно телефонно позвъняване от Маги е съумяло да ги сплоти на телевизионната сцена.
Реклама
Коментарите във връзка последната проява не са по никакъв начин спестовни. " Тези двете са върха на женското двуличие. Четири години се конкурираха коя е по-велика, а в този момент гуш-муш. Това е ситуацията ", пишат в обществените мрежи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР