Това се случи по време на снимките на предаването на

...
Това се случи по време на снимките на предаването на
Коментари Харесай

Предложиха Яна Маринова за мъж на годината

Това се случи по време на фотосите на предаването на бТВ " Търси се ", където хубавицата е тазседмичния основен воин. По думите на Банов тя дърпа мъжете към себе си, назовава я „ необикновен човек “ и е „ водеща лъвица “. Яна има гений да чува доста неща, само че взема това, което я употребява, а това е хубаво за всеки създател – в случай че желае нещо, тя го реализира, без да чака, споделя още Банов. „ Кара те да й вярваш, а това го нямат и огромен % от мъжете, продължава той. Няма друга жена, на която мога да разгадавам като на мъж “.

Александър Сано пък дефинира звездата от " Връзки " като доста занимателен и доста непокътнат човек. Не е комплицирана персона, което никога не значи липса на разсъдък, безапелационен е той. Споделя, че Яна е индивидът, който най-често е чувал да споделя, че няма възприятие за комизъм. Тя е повода аз да реша да не осъждам книгата по корицата и да бъда по-толерантен, добавя той. Категоричен е също, че Яна Маринова е единственият 100-процентов откаченяк, който ще изтърпи до края на живота си, тъй като го заслужава.

„ Толерантността е смисълът на живота, счита Яна Маринова. Ако нещо не ми харесва, това не значи, че някой различен е би трябвало да го прави и не би трябвало да го има в природата. Само тогава целият цикъл заработва като швейцарски часовник и всеки може да прави това, което му харесва “. Синът й Никола, който учи и живее в Германия, споделя за майка си: „ Най-важното, което се пробва да ми покаже е, че един човек може да направи всичко, което желае, единствено в случай че го желае с цялото си сърце. Това е урокът от нея, който доста ми е оказал помощ “. Яна Маринова споделя, че се е научила да назовава нещата с същинските им неща от самия живот, от изкуството, от майка си и от науката.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР