Това се съобщава на сайта на Meta. Акаунтите на Тръмп

...
Това се съобщава на сайта на Meta. Акаунтите на Тръмп
Коментари Харесай

Meta изненадващо обяви, че ще възстанови акаунтите на Тръмп във Facebook и Instagram

Това се оповестява на уеб страницата на Meta. Акаунтите на Тръмп бяха блокирани, откакто негови поддръжници нахлуха в Капитолия на 6 януари 2021 година

„ През идващите седмици ще прекратим блокирането на сметките на господин Тръмп във Фейсбук и Instagram. Създадохме нови отбрани, с цел да предотвратим повторни нарушавания “, се споделя в изказване на софтуерната компания.

Нейни представители споделиха, че обществото " би трябвало да може да чуе какво споделят политиците ", с цел да направи осведомен избор при гласуването. Компанията акцентира, че при съществуването на явен риск от увреждане на действителния свят, Meta въпреки всичко е подготвена да се намеси в обществения дискурс.

Компанията означи, че " отстраняването " на някогашния президент на Съединени американски щати от обществените мрежи е било незабавно решение, взето при изключителни условия.

Президентът на Meta по световните въпроси Ник Клег, се изясни в Twitter, че компанията е наясно, че всяко решение за деблокиране на сметките на ще бъде мощно подложено на критика.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР