Това се посочва в анализа на Института за изследване на

...
Това се посочва в анализа на Института за изследване на
Коментари Харесай

ISW: Интервюто на Путин - предвидимо, с цел да предизвика истерия...

Това се показва в разбора на Института за проучване на войната. 

 

Популярни в Москва военни блогъри са безапелационни, че Путин не е споделил нико ново и обрисуваха изявлението като опит на Кремъл да проникне в западните мейнстрийм медии, вместо да направи някакви кардинално нови причини или да се обърне към съветската аудитория.

Някои настояват, че изявлението на Путин е имало за цел да разпространява съветската външна политика пред американците, които са интензивно ангажирани в обществените медии. Източници, близки до администрацията на съветския президент, по сходен метод настояват пред опозиционната медия " Медуза ", че изявлението на Путин не е предопределено за съветска публика и че Кремъл има намерение да генерира информативен резултат и нервност на Запад. Второстепенната цел на изявлението, споделят те, е да покаже на съветската вътрешна аудитория, че Путин към момента може да образува световния дискурс. Не се наемат обаче с оценки дали съветският президент е съумял в това свое начинание. 

Източници от Кремъл се концентрираха върху представянето на изявлението като всеобщо сполучливо и известно съветско изпитание за оформяне на осведомителната среда на Запада. Те настояват, че диалогът демонстрира, че Путин е " авторитетен международен водач ". Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков да вземем за пример съобщи, че американският интерес към изявлението на Путин е " неоспорим “ и че Кремъл се интересува от реакцията на изявлението в чужбина. Според администрацията това е победа - изявлението е надхвърлило 60 милиона гледания и това демонстрира, че " светът се интересува от мнението на Путин " и неговите " истини ". 

Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев означи, че Путин е разказал на западния свят по най-задълбочения и обстоен метод за какво Украйна не е съществувала, не съществува и няма да съществува.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР