Това се питат от вчера варненци, подочули за новия скандал

...
Това се питат от вчера варненци, подочули за новия скандал
Коментари Харесай

Досегашният кмет на Варна Иван Портних се напива и прави скандали в ресторант

Това се питат от през вчерашния ден варненци, подочули за новия скандал с досегашния си кмет Иван портних от ГЕРБ. Присъствали на скандалното събитие сервитьори описват за случката в ресторанта през вчерашния ден по обяд. Тя се разиграла във вторник, когато досегашният кмет на града Портних отишъл да обядва със своя другар и покровител Дидо Дънката, който взема решенията за Варна от най-малко пет години насам. Между двамата в ресторант „ Капитан Кук “ се разиграва срамна сцена. Както обядвали и разговаряли, внезапно тонът на Дънката се изострил и той блъснал по масата. След това станал, пресегнал се през масата и блъснал гласовит пестник на досегашния кмет.

Последвал скандал сред двамата. Станали от масата, съборили чашите, а Дидо Дънката удрял кмета в лицето и по главата.

Чували се крясъци: „ Колко пъти, бе, отпадък? “, „ Казах ли ти да спреш да се наливаш! “, „ Колко пъти ми идваш пийнал, бе! “, „ Тази кока ти изпи мозъка, бе, отпадък! “, „ Колко време ще те очаквам с тези разрешителни? “.

Сцената се разиграла доста бързо. А в края й Портник бил съборен на земята и блъскан с всички мощ от страна на Дидо Дънката.

После Дънката извикал сервитьорите, платил сметката и излязъл очевидно сърдит от ресторанта.

Ресторантът „ Капитан Кук “ на Морска гара във Варна е благосъстоятелност на компанията, на която са и веригата заведения за хранене Happy.

„ Капитан Кук “ е обичано място за обяд на кмета Портних
и на неговия покровител Дидо Дънката, в чиито хотел кметът обитава съвсем непрестанно.

Дънката е индивидът от който зависи бизнеса, строителните разрешителни и всички огромни планове на община Варна. Дори е изместили тимаджиите от терена на бизнеса във Варна.

Дънката изцяло ръководи кмета Портних, а градоначалникът от своя страна обслужва чинно ползите му.

Бизнесменът до през вчерашния ден беше на отмора в южната ни съседка, само че след връщането си очаквал да откри документите, които Портних е трябвало да подпише още предишния месец, описват осведомени с проблема.

След като му било предадено, че такива документи няма подготвени и Портних е споделил, че ще ги подписва след изборите, Дънката го извикал на обяд в „ Капитан Кук “ и там се сбили. Всички чиновници, които са били на работа във вторник денем, са станали очевидци на сбиването и шамарите, които кметът е изял обществено.

В края на битката кметът е бил повален на земята и на колене се е молил на Дидо Дънката да не го удря в лицето. За никого във Варна не е загадка, че Портних е с алкохолни зависимости и е привързан към мощна дрога. Във Варна даже се популяризира слуха че му е приложено новаторско лекуване с чип, който наподобява на капсула и се вгради в рамото на подвластния, с цел да го откъсне от пристрастяването към психотропни субстанции или алкохол. Лечението е известно в София и се ползва от няколко години. След като Бойко Борисов взема решение да го издигне още веднъж за кмет му е казано да си вгради капсулата, с цел да не го гледат хората несъответстващ на обществени места в града.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР