Това се питат казанлъшките полицаи и лекарите от Спешния център

...
Това се питат казанлъшките полицаи и лекарите от Спешния център
Коментари Харесай

Шок и ужас в Казанлък! Кой е мъжът от СНИМКИТЕ?

Това се питат казанлъшките служители на реда и лекарите от Спешния център в града. Тялото на на възрастния мъж е проядено от червеи, неконтактен е и след първичния обзор е открито, че има сърдечни проблеми. Човекът е открит да лежи беззащитен до Здравната работа в казанлъшкото село Копринка и съгласно локалните е прострян там от три дни. Защо чак цепя известяват органите на реда не излиза наяве. Очевидно е скитник, написа presstv.bg.
Най-вероятно ще се наложи да бъде първо обезпаразитен и едвам по-късно да се взема решение лечението му.

Това е вторият сходен случай в казанлъшко за една година.


Органите на реда разчитат на повече информация, в случай че някой може да подаде.

Преди три години, през февруари 2014, в Спешна помощ в Казанлък постъпи 50-годишният Филип. Той бе открит след сигнал към полицията до микроязовир западно от бензиностанция „ Славена “ по пътя към град Крън, община Казанлък. Първоначалният сигнал бе за потърпевш човек. От Филип обаче, се разнасяше неописуема миризма.

До него мъчно можеше да се стои повече от 30 секунди. Екипът на Спешния център в Казанлък трябваше да направи първичния обзор с маски и специфични тампони. Прегледът откри, че Филип няма здравословни проблеми. Според него има само краста. Той съобщи, че от 20 години е изоставен. Имал две деца. Преди години работил в строителството.



Екипът на Спешна помощ в Казанлък нямаше концепция какво да прави с Филип, защото след прегледа нямаше открити здравословни проблеми. В косата му имаше същинска зоологическа градина от паразити. Той не си спомняше да се е къпал през последната една година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР