Това се е случило под влиянието на наскоро появилите се

...
Това се е случило под влиянието на наскоро появилите се
Коментари Харесай

Информацията Дойде От Шоуто На Слави! Нови Разкрития За Разстрела В Нови Искър! България Замръзна, Братът На Най-Известната Тв Водеща Е Бил

Това се е случило под въздействието на неотдавна появилите се първа и втора част на кино лентата „ Кръстника ”. Това съобщи във вчерашното предаване на „ Шоуто на Слави ” Славчо Велков, заместник-председател на Комисията за надзор над службите за сигурност, използването и потреблението на специфичните разследващи средства, във връзка убийствата в Нови Искър.

„ Трябва да отбележим, че той бе обезвреден. Това значи, че имаше двама-трима смели мъже, единият от който е брат на телевизионната легенда Нели Терзиева. Те се намесиха и му иззеха оръжието. Но по този начин или другояче кървавият студент Бранко почина ”, сподели още специалистът по сигурност.

Най-масовото ликвидиране в България е осъществено на 25 декември 1974 година от 17-годишен възпитаник - Бранимир Д., който часове преди да нахлуе в общежитието, въоръжен с револвер " Валтер " и финландски нож, гледа за пръв път филмът " Кръстникът ". На 25 декември 1974 година в 20.45 часа в студентските общежития в кв. " Дървеница " е осъществено ликвидиране на 6 студенти, а 10 са ранени. Двама от тях почиват по-късно. Единият от убитите и 3-ма от ранените са непознати жители. По-късно пред проверяващите Бранко ще изясни, че е отишъл в общежитието да търси братовчедка си Елена, в която съгласно думите му бил влюбен. 17-годишният Бранимир е арестуван, само че заключението на петорната съдебно-медицинска експертиза гласи, че той не би трябвало да носи наказателна отговорност за злокобното действие, защото страда от " шизофренна неуравновесеност ". Решено е, че ученикът би трябвало да бъде настанен в психиатричната болница в ловешкия затвор.
Tags: ОЩЕ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР