Това се дължи на понатрупаните в последно време килограми, с

...
Това се дължи на понатрупаните в последно време килограми, с
Коментари Харесай

Нищо Чудно, Че Изчезна От Прожекторите На Славата. Тежък Здравословен Проблем Мъчи Наталия Симеонова, Не Прилича На Себе Си

Това се дължи на понатрупаните напоследък килограми, с които водещата по този начин и не съумява да се пребори – разяснява изданието.

Последната й обществена изява в ефира на предаването „ Преди обед “ по Би Ти Ви през седмицата остави смаяни почитателите на Феята на любовта. Наталия Симеонова е наляла най-малко 15 кг, откогато и последният й ефирен план бе спрян. Най-силно това си проличава в подпухналото й лице, което едвам загатва за тогавашния й сексапил.

За проблемите с тежестта Наталия Симеонова е говорила нееднократно с нескрита горест. Водещата се е подлагала на какви ли не процедури, с цел да стане още веднъж слаба като на млади години, само че, уви, по този начин и не съумява да го реализира. Вината за това не е единствено в неналичието на воля. Такава русокоската има в обилие. Проблемите с тежестта й почнали след раздялата със брачна половинка й Денис Ризов. Тогава Наталия изпаднала в меланхолия и минала на антидепресанти, които увредили фигурата й – разкрива изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР