Това със сигурност бие родните безумия като забраната за разходки

...
Това със сигурност бие родните безумия като забраната за разходки
Коментари Харесай

Пълен абсурд – Великобритания обмисляла да изисква убийството на всички домашни котки заради COVID

Това сигурно бие родните безумия като възбраната за разходки в парка

Здравните управляващи във Англия съществено обмисляли да заповядат на хората да убият домашните си котки в отговор на Коронавирус пандемията преди 3 години. Това признава някогашния зам.-министър на опазването на здравето на Острова лорд Джеймс Бетел в опит да изясни какъв брой сюрпризирани били държавните управления по света в отговор на вируса.

„ Не бива да забравяме.. какъв брой малко знаехме тогава за заболяването. Имаше един миг, когато не ни беше ясно дали домашните животни могат да предават заболяването. Всъщност имаше даже концепция по едно време, че може би ще се наложи да накараме популацията да избие всички домашни котки. Можете ли да си визиите какво щеше да се случи, в случай че го бяхме създали? ", разяснява някогашният зам.-министър.

По думите му „ за малко ” е имало „ някакво доказателство ” за това поради една сиамска котка, която е имала позитивен тест за заболяването. Припомняме още, че тогава жителите бяха съветвани да не приближават животинките, да не ги целуват и да не ги прегръщат.

" There was an idea at one moment that we may have to ask the public to exterminate all the cats in Britain. "

Former Health Minister Lord Bethell discusses the early government response to the Covid pandemic.
— Channel 4 News (@Channel4News)
Хрониката на парадокса продължава – през май 2020 година Дания заповяда изтреблението на цялата популация от норки, тъй като се считаше, че те могат евентуално да придвижват вируса. Премиера Мет Фредриксен по-късно трябваше да се извини, признавайки, че заповедта е била противозаконна.

Решението да се избиват домашни котки във Англия е единствено дребна част от искрено невероятните хрумвания, които уплашените държавни управления по света започнаха в привидната битка с Коронавирус при започване на пандемията преди 3 години. У нас сходни безумни хрумвания, някои от които бяха подхванати в действителност, бяха възбраната за разходки в парка (освен в случай че нямате куче), КПП-тата сред градовете, възбраната двама индивида да седят на една скамейка и така нататък - неща, които не трябва да се не помнят.

Бившият зам.-министър по опазването на здравето на Англия в действителност преди дни се трансформира в център на вниманието, откакто десетки хиляди негови известия във WhatsApp бяха пуснати обществено в мрежата. Коментарът му за премисляния геноцид против домашните котки идва точно в този подтекст и е следващ опит да се оправдаят безумните решения по време на коронавирус пандемията, за които към момента никой не е измамен под отговорност.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР