Това съобщи водещият на "България търси талант" в профила си

...
Това съобщи водещият на "България търси талант" в профила си
Коментари Харесай

Алекс и Даниел Петканови обявиха, че се развеждат

Това заяви водещият на "България търси гений " в профила си във Facebook

Последно време се изговори какво ли не за раздялата ма една от най-известните двойки у нас, а точно Александра и Даниел Петканови. Оказа се обаче, че слуховете за техния бракоразвод не са по никакъв начин пресилени. Една година по-рано те седнаха пред камерата и описаха за проблеми си, само че тогава като че ли съумяха да намерят още веднъж път един към различен. Сега обаче те в действителност сложиха завършек на връзката си. Това заяви самият Даниел Петканов в профила си във Facebook.

"Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни следва бракоразвод. Решението ни е дефинитивно и документите към този момент са готови. ", това показа лудият кореспондент, с което постави завършек на всички спекулации по отношение на техния бракоразвод.

Eто какво написа още той в обществената мрежа:

"Здравейте, другари, заради многото запитвания и спекулации, взехме решение, че е време да съобщим обществено какво се случва с нашето семейство. Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни следва бракоразвод. Решението ни е дефинитивно и документите към този момент са готови.

В раздялата ни няма намесени трети лица и повода е допустимо най-тривиалната - разлики в характерите. Не успяхме да ги преодолеем, макар напъните и опитите, които направихме. Все отново, даже и след такова тежко решение, резервираме почитание и положителни усеща един към различен.

Основен приоритет и за двама ни постоянно е бил и ще бъде нашият наследник – Габриел. Любовта ни към него е движещата мощ и мотивация за това да бъдем по-добри хора. Ще продължим да споделяме грижите за него и да му даваме цялото си внимание и обич.

Благодарим на всички вас, които се вълнуваха дружно с нашето семейство. Съжаляваме, че не успяхме да се преборим и че приказката ни свършва не както ни се искаше. Надяваме се, че нашата история и това, че говорихме толкоз намерено във всеки стадий от нашите връзки през последните близо 5 години, ще ви помогне един ден да вземете верните за вас решения и да намерите верните думи в сходна обстановка.

Независимо от всичко случило се и от развръзката, всеки един от нас израсна и се промени с помощта на другия, надяваме се към по-добро.

Това е всичко, което бихме желали да кажем по тематиката, и благодарим авансово, че ще уважите персоналното ни пространство в идващите седмици. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР