Това съобщи тази сутрин пред Нова телевизия д-р Цветеслава Гълъбова

...
Това съобщи тази сутрин пред Нова телевизия д-р Цветеслава Гълъбова
Коментари Харесай

Нови Разкрития За Убития В Нови Искър Георги Юнаков! 20-Годишният Мъж, Който Беше Застрелян В Къщата На Смъртта Е Бил

Това заяви тази заран пред Нова телевизия доктор Цветеслава Гълъбова - шеф на клиниката.

Младият мъж постъпил на работа неотдавна.

„ Интелигентно момче беше, доста добре си вършеше работата, болните го харесваха. Не е ставало дума да има проблем, никаква смяна в държанието му нямаше ”, сподели още тя.

Според нея при подобен вид закононарушения нормално килърът е прочувствено привързан.

„ Убийството е осъществено с аптекарска акуратност. Според мен това изключва версията за афект. По-скоро е невъзмутимо, премислено, квалифицирано ликвидиране. Или този, който го е направил, е с тежка психопатия, или е плод на болестно променено схващане ", добави доктор Гълъбова.

Във вторник вечерта в къща в Нови Искър бяха открити 5 натрупа. Според проверяващите всички са убити с по един патрон с оръжие, което не е намерено. Жертвите са мъж на междинна възраст – Неделчо Юнаков, неговият наследник Георги, доведената му щерка Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Същевременно Министерство на вътрешните работи разгласи за търсене 44-годишната Кети Кюхова. Тя е майка на 16-годишната Нанси и втора жена на Неделчо Юнаков.

Тази заран комшия, който нощес е бил експерт по време на огледа на мястото на престъплението, тази заран описа, че чул по какъв начин Кети била открита мъртва в гора, убита по същия метод като останалите. Засега обаче от полицията не удостоверяват тази информация.

Още няма и съществена версия за аргументите и претекстовете за жестокото закононарушение.

(Очаквайте подробности)
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР