Това съобщи председателят на социалистите в столичния район Николай Николов,

...
Това съобщи председателят на социалистите в столичния район Николай Николов,
Коментари Харесай

Гръмна Преди Минути! Брутално Нападение Срещу Бсп! Ето Снимки, Бандитите Са Нахлули С Взлом И Са

Това заяви ръководителят на социалистите в столичния регион Николай Николов, който е и общински консултант. Бандитите са откраднали два настолни компютъра, преносим компютър, усилвателна уредба, принтер, микрофони и други по-дребни електронни уреди. Всички порти и пространства на региона са разрушени и разхвърляни, както и двете железни каси с документи.

" Най-вероятно са търсели пари, разяснява Николай Николов след огледа с пристигналите на мястото служители на реда. - От два месеца вършим ремонт, сложихме нова дограма, от която в действителност крадците са влезнали и сега ремонтираме покрива. Клубът е и моя приемна като общински консултант и непрекъснато има хора. Предполагам, че ремонтните действия и непрекъснатият поток от хора са предиздвикали крадците да си мислят, че държим доста пари в клуба. Разбира се, не държим никакви пари там. В двете железни каси бандитите са разкрили само документи и партийни бумаги ".

Престъплението е осъществено с изключителна безочливост и надменност. " Явно недоволни от дребната плячка, която са съумели да завлечен, на една от стените крадците са надраскали нецензурни думи по адрес на партията, разяснява още Николай Николов. - Полицаите от 6-о районно, както и от Столична дирекция на вътрешните работи, се отзоваха незабавно на нашия сигнал, взеха отпечатъци и стартират търсене по списък на откраднатата техника ".

Най-голямото терзание на общинския консултант е фактът, че в откраднатите компютри има данни и информация за членове на Българска социалистическа партия. А районната организация в " Красно село " е една от най-големите в София, наброяваща над 750 души, написа Пик.

" Вече започваме да предизвестяваме нашите членове да бъдат деликатни по отношение на съмнителни телефонни позвънявания. Имаше и документи и информация по отношение на проблеми и проблеми на жители, както и документи на Столична община, изясни още Николай Николов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР