Това съобщи на брифинг шефът на следствието Ясен ТодоровШофьорът, заподозрян

...
Това съобщи на брифинг шефът на следствието Ясен ТодоровШофьорът, заподозрян
Коментари Харесай

Шофьорът от тежката катастрофа в София е бил неадекватен при задържането

Това заяви на брифинг шефът на следствието Ясен Тодоров

Шофьорът, обвинен за тежката злополука в София, при която починаха две девойки, беше арестуван от отряд „ Кобра “ малко след 13 ч. По време на задържането си той е бил в не напълно съответно положение. Това заяви на брифинг по тематиката шефът на следствието Ясен Тодоров, съобщи

„ Беше съответен до там да ми даде телефона на майка си и тя му откри бранител. Нищо не споделя, сега е самичък. След привършване на претърсването в дома му, на което той би трябвало да участва, ще бъде заведен в здравно заведение, където да му бъдат взети съответните проби. Не може да се заведе първо, тъй като, в случай че го изведем от местопроизшествието, след време неговите юристи може да пледират, че нещо не е непокътнато на местопроизшествието и сме му нарушили правата “, изясни Асен Тодоров.

Тодоров добави, че в началото е осъществено претършуване на дома на родителите на Георги Семерджиев, само че са съумели по действен път да открият адреса в кв. „ Лозенец “, на който той е арестуван. Семерджиев не е регистриран на този адрес.

„ С оглед спазването на строгите условия на прекомерно формализирания Наказателно-процесуален кодекс, влязохме в жилището няколко часа, откакто го бяхме открили, тъй като искахме законът да бъде спазен “, означи Ясен Тодоров и добави, че са употребявали услугите на отряд „ Кобра “, защото са имали опасения, че лицето може да е въоръжено и да окаже опозиция.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР