Това съобщава CNN, позовавайки се на източници.Всичко започва през 2017

...
Това съобщава CNN, позовавайки се на източници.Всичко започва през 2017
Коментари Харесай

Китай може да наблюдава ядрения арсенал на САЩ чрез оборудване на Huawei

Това оповестява CNN, базирайки се на източници.

Всичко стартира през 2017 година, когато Китай предложи да построи първокласна градина във Вашингтон с храмове, павилиони и висока бяла пагода.

За всичко това китайското държавно управление възнамерявало да похарчи към 100 милиона $.

" Но когато чиновници на американското контраразузнаване започнаха да се ровят в детайлностите, те откриха доста несъответствия. Те означиха, че пагодата ще бъде стратегически ситуирана на една от най-високите точки във Вашингтон, окръг Колумбия, единствено на две благи от Капитолия на Съединени американски щати, идеално място за събиране на разследваща информация ", споделиха голям брой източници пред CNN.

Освен това китайското държавно управление възнамеряваше да построи пагодата от материали, донесени с дипломатическа поща, която не можеше да бъде инспектирана от американските митници. На фона на всички тези " тревожни камбани " планът за създаване на китайска градина беше закрит.

Според Си Ен Ен градината е била единствено част от „ неистовата контраразузнавателна активност “ на ФБР и други федерални организации в отговор на трагичната ескалация...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР