Това са зодиите, на които все им бяга късметът, каквото

...
Това са зодиите, на които все им бяга късметът, каквото
Коментари Харесай

3-те зодии без късмет в живота напоследък

Това са зодиите, на които все им бяга шансът, каквото и да вършат, с каквото и да се захванат в живота си. Ето кои са те, какво могат да създадат, с цел да провокират шанса си и по какъв начин да бъдат по-щастливи от преди.
БЛИЗНАЦИ: Близнаците са персони, които доста имат вяра в шанса, в ориста и в това, което животът е решил, че заслужават. Въпреки това имат неприятен шанс, който считат, че не са заслужили с нищо и считат, че е време да трансформират. Късметът на Близнаците се изплъзва най-много в любовен проект. Не съумяват да срещнат сроднаата си душа, непрекъснато попадат на несъответствуващи хора и доста им се желае шансът им да проработи и най-сетне да са щастливи в любовта. Има хора към Близнаците, които им пречат и им дават неприятни препоръки. За да извърнат шанса си в своя изгода представителите на тази зодия би трябвало да се отърват от „ приятелите “ им, които им мислят зло и не се държат по този начин, както прилича. Близнаците имат добра интуицията, по тази причина добре могат да познаят кои хора са откровени към тях и кои не.
 4-те зодии, на които ще им се случи нещо ненадейно през АПРИЛ 4-те зодии, на които ще им се случи нещо ненадейно през АПРИЛ
Март месец ще бъде доста спокоен за тези зодии, само че през април те могат да чакат непредвиденото. Големи изненади, още по-големи промени...
СТРЕЛЕЦ: Късметът на Стрелците е липсващ напоследък от живота им. Те би трябвало да схванат по какъв начин да си го върнат в живота, другояче ще имат компликации отсега нататък. Най-вече нямат шанс във финансово отношение. Всяка нова работа, която стартират, не се развива по този начин, както им се желае. Спестяванията им все не стигат. Случва се по този начин, че се появяват непредвидени разноски и всичко това на фона, че са задлъжнели към всякакви хора към себе си. За да могат да извърнат шанса си в тяхна изгода, Стрелците би трябвало да изчистят всички отговорности, които имат да връщат, да сменят напълно работното занятие и тогава нещата ще потръгнат.
РИБИ: Рибите нямат шанс в любовта. Все попадат на хора, които желаят да се възползват от тях, без да им дадат нищо в подмяна. Често интуицията им подсказва, че индивидът до тях не е откровен или не мисли да бъде тук задълго, само че желанието на Рибите да основат връзка е по-голямо от чувството им, че нещо не е наред. Ако Рибите желаят да извърнат шанса си и да провокират любовта в живота си, би трябвало просто да стартират да се вслушват във вътрешния си глас, тъй като би трябвало да знаят, че имат доста мощна вътрешен глас. Малко хора могат да се похвалят, че усещат толкоз тъкмо хората към себе си, а Рибите имат огромен коз с тази своя заложба.   
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР