Това са зодиите, които напоследък усещат, че късметът не е

...
Това са зодиите, които напоследък усещат, че късметът не е
Коментари Харесай

3-те зодии, които ги гони ЛОШ късмет

Това са зодиите, които в последно време усещат, че шансът не е на тяхна страна. Ето кои са те и какво могат да създадат, с цел да върнат шанса в живота си назад.
БЛИЗНАЦИ: Напоследък Близнаците усещат, че животът им не върви безпрепятствено, по този начин както са привикнали да се случват нещата при тях. В работата си имат леки неприятности или просто не усещат, че това, което вършат ги въодушевява. В персоналния си живот пък усещат застой, който не ги прави щастливи и заран не се разсънват с готовност за нов ден, нови завършения и нови страсти. Не усещат насладата от живота, не могат да се провиснал и въобще мощно имат вяра, че нещо куца, само че не могат да схванат какво. Късметът на Близнаците напълно ги е напуснал и е време да създадат нещо, с цел да си го върнат в живота. Могат да се снабдят с украшение, в която има топаз – камък, който въздейства доста добре на шанса и връща положителната сила в живота. Това би помогнало на Близнаците още веднъж да привлекат шанса в живота си.
 Кои зодии ПРОЩАВАТ невярност и кои НЕ? Кои зодии ПРОЩАВАТ невярност и кои НЕ?
За да простиш невярност или би трябвало да обичаш доста,  или би трябвало да вярваш във втория късмет и че всеки заслужава подобен. Някои зодии с...
СТРЕЛЕЦ: Стрелците усещат, че нещо в живота им в последно време не е наред. Не могат да схванат какво е то, само че просто знаят, че би трябвало да трансформират нещо, с цел да почувстват още веднъж щастието, което в последно време им се изплъзва. Особено не им върви в любовта. Падат си по някого, с който все се разминават – когато той е свободен, Стрелците са във връзка и противоположното. В този ред на мисли Стрелците знаят, че имат доста специфична връзка с този човек, само че шансът все им се изплъзва и не могат да потвърдят това посредством няколко срещи и хубави диалози на чаша вино. Ако Стрелците желаят шансът им да се върне назад в живота им, би трябвало да изхвърлят от вкъщи си движимости от остарели връзки, които единствено им пречат и носят неприятна сила към тях.
РИБИ: Рибите имат потребност от малко повече шанс в живота си, с цел да могат нещата да им потръгнат във всички области, в които усещат, че нещо не е наред. Най-вече усещат, че имат потребност от шанс, обвързван с финансовото им положение. Напоследък не съумяват да съберат задоволително пари, с цел да покрият съществени нужни, а какво да приказваме за нещо, с което желаят да се поглезят. За да спрат тази неприятна карма и да върнат шанса в живота си, Рибите би трябвало се погасят всички отговорности, които имат, с цел да могат да стартират на чисто. Когато това се случи, парите сами ще ги открият, без да вършат кой знае какво. Просто ще върнат шанса си назад!
 
 
 Знаците, които ти демонстрират, че си на прав път в живота Знаците, които ти демонстрират, че си на прав път в живота
На всеки от нас му се е случвало да се усеща комплициран и да не знае по кой път да поеме. Възможностите са толкоз в днешно време са тол...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР