Това са зодиите, които могат да са отровни. Те заразяват

...
Това са зодиите, които могат да са отровни. Те заразяват
Коментари Харесай

3-те най-токсични зодии

Това са зодиите, които могат да са отровни. Те заразяват с отрицателна сила, елементарно изкарват гнева си върху другите, връзките с тях са комплицирани. Те желаят да преобладават, може да ви манипулират и от време на време мислят песимистично. Ето кои са, съгласно “Pink Villa”.

Овен

Може да се каже, че тези зодии са егоистични, и прекомерно чувствителни, даже да го прикриват с яд и експанзия. Могат доста елементарно да се наранят и обидят от това, което им казвате, изключително в случай че сте по-директни и груби. Но Овните няма да плачат и съжаляват, а ще ви отвърнат – с още по-отровни думи, обиди, скандал, кряскане. Изтощаващо е да излизате с тях, тъй като не знаете в кой миг нещо може да ги ядоса или засегне. Бързо избухват и приказват без да мислят, импулсивни са.

Близнаци

Тези зодии са доста обществени и същински екстроверти. Обожават да поддържат връзка, да се срещат с нови хора. Проблемът е, че като че ли имат друга същина пред всеки един друг човек и по този начин в никакъв случай не може да ги опознаете. Държат се радикално друго пред фирмите си, пред познати от работа, пред съученици, пред родственици. Имат доста лица и по този начин ви се костват подправени. Трудно е да се има вяра на Близнаците, в никакъв случай не знаете както в действителност си мислят и може да са двулични.

Водолей

Водолеите просто са по-дистанцирани, хладни и не демонстрират страсти. Те рядко ще ви съжалят или ще ви съчувстват, даже не се интересуват толкоз от човешките връзки или персонални драми, а мислят за дела и хрумвания. Въобще не имат вяра на хората, по тази причина могат да са токсични другари. Почти невероятно е да развият същинска връзка, в която да са изцяло почтени, да си разрешат да са уязвими и да споделят всичко за себе си. Хората се уморяват непрестанно да им потвърждават лоялността си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР