Това са зодиите, които имат всичко в живота и често

...
Това са зодиите, които имат всичко в живота и често
Коментари Харесай

3-те зодии, на които всички ЗАВИЖДАТ

Това са зодиите, които имат всичко в живота и постоянно стават обект на злоба. Те в никакъв случай няма да си признаят, че това им тежи, само че и ненапълно ги радва, тъй като са мерило за триумфа им. Ето кои са те:
ОВЕН: Овните имат извънредно забавен и динамичен живот, за който мнозина им завиждат и мечтаят да са на тяхното място. Те имат доста сътрудници, отдават се на безразборни връзки, които са буйни, сантиментални и им дават нужната доза адреналин. Няма човек, който да са поискали и да не са имали, просто тъй като имат неудържим сексапил. Освен това Овните са доста сполучливи в бизнес начинанията – живеят разточителен живот, пътуват доста, имат добре обзаведени домове и доста пари, с които разполагат и харчат за каквото си пожелаят. Няма някой, който да не желае този благополучен живот, който Овните водят, въпреки и да не е по усета на всеки, тъй като не си падат по моногамните връзки. Всичко останало обаче им е съвършено!
 СЛАБОТО място на всяка една от ЗОДИИТЕ (Част 2) СЛАБОТО място на всяка една от ЗОДИИТЕ (Част 2)
Няма човек, който да е мощен на всички фронтове и да няма проблеми в живота, които да го тревожат. Всеки си има своите терзания и ко...
ЛЪВ: Лъвовете са зодия, на която умерено можеш да завидиш, в случай че вземеш поради всичко, което имат. Те са извънредно интелигентни, движат в доста високи среди и в никакъв случай не можеш да ги видиш в елементарни облекла, с нормално занятие или нещо под висшата класа. Лъвовете основават доста здрави фамилии и извънредно доста държат да имат до себе си сполучлив сътрудник, няколко деца и доста хубави връзки, с които да се хвалят насам и натам. За тях фамилията е всичко! В работата си съумяват да се изкачат по стълбицата на триумфа и с доста труд да реализират това, за което мнозина мечтаят. Имат усет къде могат да бъдат най-успешни и най-полезни, което ги прави доста положителни в това, което вършат. В живота си имат и доста другари, на които постоянно могат да разчитат, каквото и да се случи!
СКОРПИОН: Скорпионите са доста забавни персони, които могат да се похвалят с неустоима хубост и съвършена фигура, за която доста хора мечтаят. Те имат присъщ съблазън, който не може да се реализира с нищо – просто го имат. Могат да имат всеки, за кого си мечтаят и не е нужно да поставят кой знае какви старания. Скорпионите имат доста смели фантазии и всичките фантазии съумяват да осъществят в границите на доста къс интервал от време. Живеят разточителен живот и то не с доста труд, а просто по този начин им върви! Не поставят старания за пари, а парите и триумфа сами ги намират. Винаги имат буен сътрудник до себе си и изживяват доста сантиментални и незабравими моменти. Постоянно имат някой, който да въздиша след тях и не е мъчно да си изберат сътрудник измежду морето от толкоз доста искащи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР