Това са зодии, които обичат да манипулират със слабостта си

...
Това са зодии, които обичат да манипулират със слабостта си
Коментари Харесай

Три знака на зодиака, които в живота се държат като обидени

Това са зодии, които обичат да манипулират със слабостта си и да реализират резултати посредством позицията на „ жертва “.
Някои имат вяра, че силата на дамата се крие в нейната уязвимост. Те настояват, че дамите от време на време прибягват към манипулиране на другите благодарение на своята безпомощност. Често този табиет работи и против тях, вярата в тяхното изтощение води доста от нежния пол до извънредно възмущение. Някои знаци на зодиака са по-склонни от други да се усещат като „ жертви “, лишени от живот.
Рак
Този зодиакален знак е извънредно подвластен от околните връзки, тъй че в случай че те не бъдат обгрижвани, дамите Рак се затварят в своя свят. Те са в положение да се обидят на колегата си, който е изгубил интерес към тях, без даже да се опитат да открият повода за сходно държание. При първа опция тази зодия може да упрекна мъжа даже в тези злодеяния, които той не е направил, само че които съществуват в личните й мечти. В никакъв случай няма да позволен, че самите те има някаква виновност за това отношение от страна на мощния пол.
 5 зодии, зад които се крие съдбовната жена 5 зодии, зад които се крие съдбовната жена
Те са неустоими и могат да имат всеки мъж, който си пожелаят. Владеят изкуството на любовта до съвършенство и единствено с една усмивка мога...
Козирог
Тези дами мъчно могат да бъдат наречени слабохарактерни и податливи, те биха предпочели с възторг да изградят кариера и да реализират задачите си, в сравнение с чинно да се кланят пред обичания си мъж. Именно тази целенасоченост, обаче, може да докара до обстоятелството, че дамите Козирог стопират да се грижат за външния си тип, като се грижат единствено за работата си. Подобно отношение към себе си ще служи като неприветлив фактор за мъжете. Липсата на внимание от страна на мощния пол може мощно да обиди Козирога, изключително в случай че в даден миг тя обезверено се нуждае от него. Тази обстановка може да предизвика контузия, която Козирогът ще изрази посредством омразата си към мъжете.
Риби
Мечтаейки от детството за мощно фамилно огнище и брак, нежните дами Риби се стремят да трансфорат желанието си в действителност допустимо най-скоро. Тези представители на нежния пол обичат да трансферират всички ежедневни проблеми на раменете на колегата си, преструвайки се на неспособни, с цел да ги решат. Това държание има и минус - прекомерно привързаните дами Риби дълго ще толерират несъответствуващото държание на брачна половинка си, тъй като откровено имат вяра в тяхното изтощение и безпомощност пред външния свят.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР