Това са знаците, по които ще разберете, че любимият вече

...
Това са знаците, по които ще разберете, че любимият вече
Коментари Харесай

Как зодиите показват на партньора си, че вече не го обичат

Това са знаците, по които ще разберете, че обичаният към този момент не ви обича, съгласно зодията му.
Овен
Родените под този знак не знаят по какъв начин да лъжат безапелационно. Ако Овенът не се интересува от вас, тогава надали ще чуете положително изявление от него по ваш адрес.
Телец
Влюбеният Телец ще ви обсипе с цветя, дарове и изненади. Ако държанието му се промени, тогава имате причина за безпокойствие. 
Близнаци
Въпреки обстоятелството, че представителят на този знак има доста другари, вие сте най-специалният човек за него, в случай че ви обича. Но в случай че внезапно нещо се промени, бъдете сигурни, че това е краят. 
Рак
Ако занимателните диалози и романтиката изчезнат от връзката ви с Рака и бъдат изместени от недоволството и кавгите, тогава бъдете сигурни, че любовта си е отишла.
Лъв
Лъвовете са известни със своята благотворителност. Дори и да са изгубили интерес към вас, те отново ще ви изненадват с дарове, само че не толкоз обилни, както преди. 
Дева
Ако Девите изгубят интерес към колегата си, тогава те стартират да отхвърлят непосредственост, изтъквайки физически неразположения.
Везни
Невероятно мъчно е за хората от този знак да признаят, че възприятията им са изчезнали. Може даже да не забележите, че нещо не е наред. Везните се пробват да прикрият истината с повече похвали и фамилиарност.
Скорпион
Ако възприятията на Скорпиона изчезнат, тогава той ще обърне обстановката в своя изгода и ще упрекна вас за всичко. Докато Скорпионите са влюбени, за тях няма граници в проявата на усеща и грижи.
Стрелец
Родените под този знак не знаят по какъв начин да прикриват възприятията си. Очаквайте от тях непосредствено да ви заявят, че любовта им си е отишла.
Козирог
Хората от този знак имат възприятие за дълг към колегата. Самите Козирози са доста сдържани и умерено демонстрират възприятията си. Когато стартират да обръщат повече внимание на работата си, това е знак, че възприятията им са се трансформирали.
Водолей
Водолеите обичат романтиката и не се опасяват да демонстрират възприятията си. Но в случай че те внезапно решат да са просто другари с вас, бъдете сигурни, че това е краят.
Риби
Рибите изпитват виновност, когато любовта им си отиде. Затова лъжат и даже се стараят да прекарват повече време с колегата си, с цел да прикрият същинските си усеща.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР