Това са знаещите и можещите, доказалите се, но ГЕРБ възпита

...
Това са знаещите и можещите, доказалите се, но ГЕРБ възпита
Коментари Харесай

Борисов: Станахме за смях на Европа и Балканите - пет пъти правим избори

Това са знаещите и можещите, потвърдилите се, само че ГЕРБ възпита и една нова млада войска, която е поръчител, че никой не може да я изчегърта. С тези думи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разказа водачите на листи на партията в Пловдив. Хиляди симпатизанти и членове на партията се събраха на предизборна среща в града на тепетата, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

Няма да не помни - по този начин както Вежди Рашидов мръзнеше през ареста, и плашеха нашите младежи с арест, тъй като споделяха, че Политическа партия крадят по левче от литър гориво от джоба на хората - нашите младежи не се уплашиха, в противен случай, сплотиха се, нароиха се, и в този момент са стотици, сподели Борисов.

Този неприятен сън рано или късно ще свърши. Но това, което има да теглим като страна и като народ, занапред ни следва. Кашпировски даже надминаха - за две години съумяха да успят българите. Хората гледат какво става с веригите - производителите дават хляба по 0.70 лева, а в магазина е по 1.50. Пазарната стопанска система желае да има търговия, само че не позволява далавера! Това, че се договориха и подвигнаха цените на горивото - това повлече всичко към хиперинфлацията - всичко в пазарната верига зависи от него, и всичко се усили. Тези хора позволиха това, разяснява Борисов.

Станахме за свят в Европа и на Балканите - пет пъти вършим избори, сподели още Борисов.

Няма да подкрепим предложенията на служебните министри за промени в данъчните закони, добави водачът на ГЕРБ.

Преди една година ПП-ДБ желаеха да ни унищожат, и да унищожат стотиците хиляди хора, които стоят зад нас. Те не обичат България - това стана ясно за последните две години. Това сподели Тома Биков от ГЕРБ.

Скъпи другари, на този ден седях пред едно разследване и две денонощия мръзнех. Първо - за неправдата, и след това - тъй като си обичам водача. Трето, поддържам си партията. Не желая да ви приказвам като на възпитаници, само че ще ви опиша: кои имат тая пристрастеност да унижават - слабите, страхът кара човек да бъде нападателен. Имам извънреден водач, сериозен мъж, застрашителен за другите, застрашителен с това, което прави - с гения и упоритостта си, това ги плаши. Страховит е, че обича хората, и че те го обичат. Страховит, че постоянно може да се обърне зад тила си и да покаже какво е направил.

Това сподели ръководителят на 48-ото Народно събрание Вежди Рашидов.

Страхът е изключително нещо, и това, което ги съпровожда е бездарието, безсилието - боязън от мощния, простотията - боязън от умния. Всичко това сътвори едни хора, които пристигнаха с ненавист, които през днешния ден едно дръвче не могат да покажат, че са посадили. Дойдоха и желаеха властта - скъпи мои, властта е съзидание, не е пагон, който се разнася; властта е отговорност пред ориста на всички български жители. Какво получихме за две години - храна няма - това, което с 50 лева се купуваше преди, в този момент се купува за 100 лева

Г-н Борисов, те ви унизиха, пробваха се да ви смачкат, тъй като не могат да ви надвият по различен метод. Докато сте отпред на ГЕРБ и ние сме до вас, всички тези хора ще се плашат от вас, обърна се Рашидов към Борисов.

Тези хора направиха едно доста срамно нещо, уповавам се след болката, която сте изживял, да сте по-корав и по-силен. Имате все по-сплотени хора, имате красиви образовани младежи, всичките с специалности, и те би трябвало да се учат от вас. В политиката няма млади и остарели - има можещи. Аз от ден на ден знам, че всеки един миг би трябвало да ходя да дам път на различен младеж, по тази причина желая да ви кажа, че 20 години бях до премиера, а 25 години стоях в ГЕРБ, тъй като е най-хубавата партия. Най-красивите и сплотени хора са в ГЕРБ, продължавайте по този начин, сподели още Рашидов. Някой ден ще изляза в пенсия, няма да е през днешния ден, само че постоянно ще бъда до вас. Създавайте, правете строители на България, и почтени хора, сподели още Рашидов.

Не се отпущайте, хората са се настрадали, небогати, само че сладки, положителни хора - българи, гледат ни в очите, и чакат да има постоянна страна и ръководство. Вземете спечелете изборите, и то с доста. Знам, че можете, били сте спечелили, и в този момент ще сте, обърна се Рашидов към гласоподавателите в залата.

Колко пъти в последните две години сте се събудили и сте почувствали, че нещо хубаво се случва? Напротив, събуждали сме се с чувството, че става революция, сподели и евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков.

Всеки път, когато Асен Василев се е докосвал до Бюджета, инфлацията в страната е скачала - това е чисто българско дело, не е подвластно на непознати фактори, сподели Делян Добрев. Инфлацията в България започва надалеч преди войната в Украйна, а след първото им допиране на бюджета - още в края на 2021 година, изясни Добрев. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР