Това са записи от охранителните камери на луксозен малайзийски хотел.

...
Това са записи от охранителните камери на луксозен малайзийски хотел.
Коментари Харесай

Потулва Се Със Смърт! Убиха Млада Жена В Топ Хотел! Изтече Видео На Всичко, Виж Кой Е Убиецът И Няма Да Спиш!

Това са записи от охранителните камери на първокласен малайзийски хотел. От записът в лобито виждаме, по какъв начин юноша бяга изплашен, след което единият от тежките столове се помества от единствено себе си и секунди по-късно вратата се затръшва! Светлините мистериозно се изгасят!

НО ТОВА ОЩЕ НЕ Е НИЩО!

В записът от камерата в конферентната зала се вижда по какъв начин момиче седи и си рови в телефона. Изведнъж чува нещо и се стряска! Лампите се изгасят!

Тя се пробва да се обади по телефона, когато столът до нея се помества! Тя под паника скача в страни. Втурва се към вратата, само че секунда преди да я доближи столове и чинове политат и й блокират пътя!

Младата жена се връща обратно и до момента в който осъзнае какво и се случва е халосана по главата от невидима мощ! Виждаме по какъв начин тя безусловно полита на страни и е убита на място!

След това предметите в стаята не престават да се движат!

ВИЖТЕ ШОКИРАЩОТО ВИДЕО:

Полицията е тотално шокирана от случая. Момичето е убито от тежка контузия в главата!

Вече има съществени опити видеото да бъде цензурирано, защото то потвърждава нещо, което не би трябвало да става ясно публично! В нашия свят има мощни зли сили, за които не подозираме!/BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР