Това са всичките ваши главни завистници, клюкари, арогантни и злобни

...
Това са всичките ваши главни завистници, клюкари, арогантни и злобни
Коментари Харесай

Кой знак на зодиака е вашият най-зъл враг?

 23433048_2026611594235596_1550866556_o

Това са всичките ваши основни завистници, клюкари, арогантни и злобни недоброжелатели. Цял живот ние сме заобиколени от доста хора: родственици, сътрудници, съседи. Не всеки може да откри положителни връзки, заради което никой не е застрахован от врагове. Замисляли  ли сте се в миналото кой астрологичен знак е най-злият ви зложелател? Може би това е постоянно обезпокоената Дева или егоистичният Овен, или отмъстителният  Скорпион? Нека разберем!

Овен

Те не могат да понасят скучни хора. Активния, радостен, деятелен Овен, доста постоянно не може да откри общ език с тези, които са флегматични, със забавени реакции и нямат цели. На тази основа Овен може да има съществени спорове с Близнаци, които се отличават със забележително успокоение. Следователно, Овен не трябва да си взима за бизнеспартньори Близнаци. Разногласия и спорове ще има всекидневно!

Телец

Тъй като са търпеливи, поредни и изпълнителни, самите Телци не могат да търпят такива хора. Те  ценят у другите добрина, нематериалност, умеене да изслушват,  да поддържат. Телецът не понася тези, които се  концентрират върху материалните полезности, като да вземем за пример Козирог.

Близнаци

Жизнерадостните и цялостни с сила, Близнаците не могат  да понасят  скучни хора. Забележка: Мнителните Близнаци не рядко изпадат в отчаяние, по тази причина се пробват да заобикалят скучните и унили спътници, каквито  частично са Риби.

Рак

Спокойните и тихи Раци, които избират спокойствието и подредения  метод на живот, могат елементарно да се снабдят с врагове, каквито са шумните, трагични и подли хора. В тази категория може умерено да се впишат Скорпионите. Прекомерната активност изобщо не е по усета на Рака.

Лъв

Уверени, мощни, амбициозни и крепко стоящи на краката си, Лъвовете не могат да търпят такива … като тях! Да, основният зложелател на Лъва е различен Лъв. И с право, в  джунглата може да има единствено един Цар на зверовете!

Дева

Дева – това е индивидът, у който  всичко би трябвало да е подредено по рафтовете. Най-ужасният боязън на този знак на Зодиака е безпорядъкът,  както измежду движимости и документи, по този начин и в каузи или мисли. Този боязън може да докара до нервна рецесия всяка Дева. Ето за какво Дева по всякакъв начин заобикаля хора, които могат да провокират комплициране в живота и. А подобен човек е, както към този момент разбрахте, Водолей.

Везни

Везни – спокойни, мирни и относително тихи персони. Те ненавиждат тези, които се пробват да ги управляват. А най-страшното нещо за Везни е тонът  на наставника или тонът на шефа. Приятелство сред Везни и Овен рядко се развива точно заради тази причина. Везни не могат да понасят властния  Овен.

Скорпион

Земни, от време на време жестоки и отмъстителни,  Скорпионите ненавиждат тези, които мечтаят за нещо невероятното. Те считат Водолея за малоумен, неопределен, и не от този свят. Приятелството сред тях е допустимо в доста редки случаи.

Стрелец

Много деен,  витален и самонадеян човек. Той не е рисков зложелател, тъй като не може дълго време да злобее, в случай че някой го обиди. В персоналния си живот Стрелците са постоянно щастливи, а в случай че желаят, могат елементарно да се издигнат  на кариерата.

Козирог

Енергичните Козирози, които не седят на едно място и обичат да откриват всеки дни света, не търпят скучните и консервативни хора, които избират да си стоят вкъщи. За Козирозите това е Рак. Ако желаете да се включите в следващото премеждие, вашият спътник  не би трябвало да е  Рак.

Водолей

Непостоянният, ученолюбив, изменчив Водолей не може да толерира консерваторите, тези, които държат на остарялото и не желаят да трансформират нищо. Водолеят стартира да се паникьосва, когато някой се пробва да върви прецизно по проекта. Най-често това е Телец.

Риби

Чувствителните, тихи и изобретателни Риби не могат да понасят шумният, плевел и неукротим Стрелец. Ето за какво не могат елементарно да осъществят нови запознанства. Те се опасяват, че техният спокоен свят ще бъде опустошен.

Веднага се избавяйте от злобните мисли – другояче ще се разболеете!

 

Правило едно: Не се безпокойте за нелепости. Правило две: Всичко е в категорията нелепости. На Изток споделят: “И най-големите врагове на индивида не биха му поискали такива беди, които могат…

Цялата публикация

Секретно: ТОП 6 на Най-скандалните зодиакални знаци

 

Искате ли да разберете с кого можете да се карате без последици, и с кого е по-добре в никакъв случай да не спорите? Тогава прочетете този хороскоп  – рейтинг на най-скандалните знаци…

Цялата публикация

Бягайте надалеч, но доста надалеч, от феновете на слънчогледови и тиквени семки!

 

“Хранителните ” психолози настояват, че буйните фенове на семки – не тези, които ги гризат понякога, а тези, които не могат да живеят и един ден без тях…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР