Това са водните знаци, които са отдадени на сетивното. Рак,

...
Това са водните знаци, които са отдадени на сетивното. Рак,
Коментари Харесай

Имаш връзка с Рак, Скорпион или Риби? Тогава задължително прочети това!

Това са водните знаци, които са отдадени на сетивното. Рак, Скорпион и Риби са едни от най-хубавите зодии за връзки. Понякога вършат взаимни отстъпки, различен път желаят същото от теб, само че постоянно са почтени, когато приказваме за предоставяне и приемане. Никога не желаят повече от това, което са дали. 5 неща, които НИКОГА не трябва да вършиме, в случай че имате връзка с Рак, Скорпион или Риби:
1. Никога не им казвайте, че знаете всичко за тях и ги смятате за предвидими. На мига ще ви потвърдят противоположното. Това са зодиите, които и цялостен живот да познаваш, отново могат да те изненадат с нещо.

2. Не им давайте мотиви за ревнивост. Безкомпромисни са. Готови са да си тръгнат даже при най-малкия сигнал, че нещо не е наред. По-добре побързайте да оправите нещата и да докажете, че сте почтени, преди да сте им видели гърба на потегляне.

3. Не ги наказвайте с безмълвие. Това ги побърква най-вече от всичко. Готови са да ви вдигнал огромен скандал, в случай че сте афектирани и не им говорите. Прекалено са любопитни и нетърпеливи, избират да си изяснят всичко тук и в този момент. Не отлагайте.

4. Не ги подценявайте поради работни обвързване. Това е едно от нещата, които Раците, Скорпионите и Рибите не понасят и не могат да се оправят с това работата да е по-важна от тях самите.

5. Не ги карайте да си мислят, че им нямате доверие. Това може да ги побърка! Закачате се с гордостта им, а това по никакъв начин не е добра концепция.

5 неща, за които би трябвало да сте признателни, че имате връзка с Рак, Скорпион и Риби:
1. Те ще ви обсипят с внимание, любов, топлота и честност. Имат всички качества, които търсите в един сътрудник.

2. Никога няма да спрат да ви поддържат в сложни моменти. Много са борбени и ще се борят и за вас!

3. Посвещават живота си на колегата им. Издигат любовта на фундамент и всичко друго идва на второ място в живота им.

4. Изключително лоялни са. Не мислят за изневери и в никакъв случай не биха си го дали прошка, за това и в никакъв случай не биха го създали.

5. Ще работят непрекъснато, с цел да обезпечат добър живот на фамилията си... каквото и да им коства това. Семейството постоянно е преди всичко.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР