Това са установили от социалната служба в Сандански, след като

...
Това са установили от социалната служба в Сандански, след като
Коментари Харесай

Анна От Петрич Роди В Банята, Извърши Непростимото С Бебето Си! България В Шок, Гаджето Й

Това са открили от обществената работа в Сандански, откакто 38-годишната Анна Азова от село Старчево бе арестувана след няколкодневно търсене поради това, че на 19 октомври изостави бебето си пред лекарски кабинет в Петрич, оповестява „ Телеграф ”.

Азова живее с родителите си и 14-годишния си наследник. Именно момчето е единственият човек, който е видял първи бебето, откакто майка му го родила в банята на апартамент в Петрич. Анна обяснила на сина си, че бебето е на нейна другарка, която има проблеми с мъжа си и по тази причина би трябвало да го заведе при обществените. Майката на 38-годишната жена пък отхвърля да е знаела, че щерка ѝ е била бременна: „ Тя постоянно си е била дебеличка ”. Същото споделят и съседите.

Записите от две камери в поликлиниката обаче довели криминалистите до Анна Азова. На тях се вижда по какъв начин тя персонално е оставила бебето, завито в одеало. След ареста Анна почнала да шикалкави, само че най-после си признала, че е родила в банята, а изоставила детето си не от безпаричие, а от позор. Казала им, че е разведена от дълго време и има другар от Пловдив, само че занапред ще се обяснява дали той е татко на новороденото момиченце. Предполагаемият другар на Азова е с няколко престъпни регистрации и още не е открито неговото престояване. Детето е в положително здравословно положение. Според проверяващите, Анна е родила в апартамент в Петрич, който бил нает от нейния другар от Пловдив. Там родилката няколко дни е отглеждала бебето преди да вземе тежкото решение да го изостави.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР