Това са те – любимите ви смешни и куриозни истории

...
Това са те – любимите ви смешни и куриозни истории
Коментари Харесай

2023 под лупа: Кои бяха най-куриозните истории през годината

Това са те – обичаните ви смешни и куриозни истории през 2023 година, събрани на едно място. Могат да бъдат систематизирани с комбинацията от две сентенции – едната в стила на Мърфи, а другата – от Шекспир:

„ Ако нещо неприятно може да се случи, то сигурно ще се случи “, само че въпреки всичко „ всичко е добре, когато приключва добре “.

Ето кои бяха измежду най-паметните куриозни истории на btvnovinite.bg:

1. Снимката на забързана жена с върбови клончета пред потеглящ трамвай стана шлагер в обществените мрежи, само че най-много поради реакцията на ватмана.

Само пред bTV ватманът Румен Петров и фотографът Иван Шишиев описаха историята на фотографията, трансформирала се в основата за колажи на всякаква тема, само че и останала като пример…

 

Снимката на забързана жена с върбови клончета пред потеглящ трамвай обиколи обществените мрежи

 

2. Сред най-популярните истории е тази на Мирослав Петров. Въпреки всички неуместни премеждия, пред които е изправен, той съумява да опише за тях с усмивка, а напъните му са увенчани с триумф против обърканата система.

 

Ето и историята на Мирослав Петров

 

3. В сутринта на един от летните неделни дни значително гости на зоопарка в Стара Загора се наложи да бъдат евакуирани, откакто леопардът Данте е излязъл от клетката си.

 

Остава тайнственост какъв брой са избягалите огромни котки

 

4. Служителка на магазин в Сливен съумя да задържи крадци, които не останаха незабелязани. Видеото вижте тук:

 

Жената заключва вратата и подава сигнал в полицията

 

5. На 8 март при ежедневния надзор по пътната сигурност в центъра на Сливен патрулите стопират автомобила на Стефан Стефанов. 92-годишният мъж се оказва с алкохол в кръвта и без удостоверение за ръководство. Пред bTV изясни, че има брошура от 1962 година, само че не знае къде е.

 

Стефан Стефанов съобщи, че няма да спре да кара

 

6. „ Три пържоли за 500 лв. “ на морето – една от запаметяващите се истории от лятото, породила пристрастености в обществените мрежи и в ресторантьорския отрасъл. Сред куриозните истории е тази на Пламен, ял американски уей сей прайм рибай стек.

 

Комисията за отбрана на потребителите стартира инспекции след сигналите за шокиращо високи сметки

 

След това екип на bTV се срещна с него в локалната скара в село Беломорци.

 

Мъжът споделя, че постоянно е обичал да се храни в хубави заведения, само че „ такова нещо “ не е виждал

 

7. В Румъния 64-годишна жена претърпя неприятна среща с паякообразно, като хипотезата ѝ е, че то е импортирано в дома ѝ заедно с… банани.

 

Случаят е от Румъния, а скорпионът е скитал из дома на дамата към седмица

 

8. В средата на декември вълна от мнения и споделяния на фотоси на извънредно създание заляха Facebook, а то се оказа…

 

Вълна от мнения и споделяния на фотоси на извънредно създание във Facebook, а то какво се оказа...

 

9. Какво вършиме, когато токът спре за повече от 24 часа, а от енергоразпределителното сдружение не дават отговор на телефонните позвънявания? Явор Павлов отиде в офиса на енергото, само че освен, с цел да получи информация.

 

„ Искам да направя сандвичи. 24 часа не съм ял и децата ми стоят гладни у дома “, споделя той

 

10. Бутане, боричкане с лакти и кавги избухнаха поради по-ниската цена на кебапчета в прилежаща Сърбия. Видео сподели доколко напрежението ескалира в магазин по време на понижения.

 

На фрагменти, разпрострени в обществените мрежи, се виждат крещящи хора, които грабят месото и се бутат

 

11. Една от най-важните задания пред всеки пастир е да знае къде му е стадото и да следи животните. Един пастир от Гърция не съумява да се оправи с това, а по-късно не знаеше по какъв начин тъкмо да реагира на последствията…

Животните нахлули в прилежаща плантация

12. Извънземни ли са? Закъснелият Дядо Коледа с шейната? Или някакви необикновени самолети, които не сме виждали до момента? Ето кои бяха светлините, разтревожили потребителите в приложението ни „ Аз, репортерът “.

Получихме десетки видеоклипове в платформата Аз, репортерът, на които се вижда група от светлини, които се движат в права линия

И както всяка година на прага на 2024 година екипът на bTV Новините още веднъж си пожелава повече положителни вести и такива с благополучен край!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР