Това са представители на зодиите, които най-видно проявяват чувствата си

...
Това са представители на зодиите, които най-видно проявяват чувствата си
Коментари Харесай

Три зодии, на които е много трудно да изневерите

Това са представители на зодиите, които най-видно демонстрират възприятията си и знаят по какъв начин да създадат взаимоотношенията с сътрудниците си забавни. Ето какво можем да научим от тях и да го използван сполучливо във връзките си, написа " Актуално ".

Телец

Това са романтиците. Те са правилни и цялостни с нежни жестове и благи думи. Никога не не помнят значими дати, рождени дни и годишнини и са добре готови с добре премислен подарък. Случат деликатно потребностите на сътрудниците си и знаят от какво имат потребност във всеки един миг.

Стрелец

Стрелците са мистични и потайни персони. За тях връзката е всекидневен флирт и сексапил. Знаят трикове и изненади, с която непрекъснато изненадват сътрудниците си. За тях новите места, пътуването и приключението са ефикасни способи да изкарат половинките им от скучното всекидневие и да ги накарат да са с тях пълноценно в една по-хубава действителност.

Скорпион

Те са буйни, полови и чувствени. Имат цялостен репертоар, с който да задържат индивида до себе си. Харизмата и увереността им притегля непрекъснато нови хора към тях, което ги карат да се усещат още по-искани и мечтани, а половинките им затвърждават позицията за верния си избор. В един миг може да са непредсказуеми и да ви изправят на нокти, а в другия да ви провеждат сантиментален кино маратон с домашна храна. Това ги прави забавни и незаменими.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР