Това са политически въпроси, на които аз не мога да

...
Това са политически въпроси, на които аз не мога да
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски за отмяната на извънредното положение: Това са политически въпроси

Това са политически въпроси, на които аз не мога да отговоря. Това съобщи началникът на Националния спешен щаб и шеф на ВМА генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски пред кореспонденти.
Ръководителят на Военномедицинска академия получи през днешния ден подаяние от 6 коли за спешна помощ от предприемача Петър Манджуков.
По думите на проф. Мутафчийски такива въпроси са отвън подтекста на събитието и по тази причина той няма да ги разяснява.
Дарените реанимобили са от най-голям клас, изцяло оборудвани, заяви още ген. Мутафчийски и изрече дълбока благодарност за дарението.
В момента за незабавната помощ от извънредно значение е по какъв начин ще се постъпи в първите 10 минути, по какъв начин ще се постъпи в първия час, сподели още ген. Мутафчийски. Той уточни, че пациентите, които имат потребност от интензивно лекуване, още на място и по-късно при превоза, би трябвало да могат да бъдат обслужени по най-хубавите правила.
Петър Манджуков от своя страна прикани богатите хора на България да извърнат също лице към обществото, тъй като те са негови длъжници. Той изясни, че това е непретенциозен образец за тези, които желаят да го последват. Манджуков уточни, че българският бизнес има огромен запас.
Темата продължава и в тези материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР