Това са пълни глупости! Никакви кражби няма сега, бяха преди

...
Това са пълни глупости! Никакви кражби няма сега, бяха преди
Коментари Харесай

Петя Буюклиева каза истината за кражбата

" Това са цялостни нелепости! Никакви обири няма в този момент, бяха преди " 100 години ", а точно преди 17, преди с мъжа ми да се преместим в новото си жилище ", опроверга певицата Петя Буюклиева излязлата в някои медии информация за плячкосването на движимости от вкъщи й. Тази информация е публикувана измежду аудиториите неправилно, по тази причина е нужен персонален коментар от естрадната прима:

" Как излизат такива простотии, не мога да схвана! Как се тиражират и какво толкоз се печели от това?! Само объркват почитателите ми, които към този момент почнаха да ми звънят и да ме питат дали съм добре, дали не съм потърпевша, дали всичко е наред... Ама няма такова нещо! Споменах това напълно в различен подтекст в диалога ми с ваша колежка, а то какво и за какво по този начин се е получило - не знам. Не съм ограбена, популярност Богу, пребивавам щастливо в дома си и нямам ново жилище ", показа постоянно енергичната " Жена на всички времена ".

Оказва се, че в миг, в който Петя и брачният партньор й Тони Георгиев правят следващите маневри, свързани с тогавашното им преместване в настоящето им жилище, крадците съумяват да влязат в оня дом. Там трябвало да бъде свекървата на певицата, само че за злощастие в този момент тъкмо дамата решила да иде до пазара за салатки.

" Това бяха най-скъпо струващите салатки в живота ми! Влезли са у нас като у тях си. Не са разрушили вратата, били са с ръкавици, счупили са мой безценен парфюм и са го разлели на всички места, с цел да объркат кучетата... Професионалисти! ", присеща се тя.

Набезите в дома на Петя и мъжа й са били по-скоро върху нейните бижута. " Пишеше, че и премиите ми са откраднали - не са. Всички до една са у нас. Посегнаха на бижутата ми, някои от които извънредно скъпи. Имаше такива от XVIII век, други - с нумизматична стойност, дарове от богати мои фенове от братска Русия и под дърво и камък ", спомня си Буюклиева пред " България Днес ".

Когато преди кражбата Петя блеснела, окичена с образец от изчезналите бижута, все се намирал някой й да подсети за цената им. " Веднъж бях с един луксозен пръстен и Васил Найденов се пошегува, че на ръката си нося цялостен апартамент. А различен път пък Слави Трифонов ми сподели, че някой ще ми отреже ръката поради тях ", сеща се асеновградчанката.

Тя е щастлива, че сходно приживяване повече не й се е случвало и не го пожелава никому. " Може да са ми откраднали някакви движимости, само че спомените ми, свързани с тях, никой в никакъв случай не може да ми открадне! ", декларира Петя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР