Това са най-скъпите избори у нас. Вдигнаха се заплащанията в

...
Това са най-скъпите избори у нас. Вдигнаха се заплащанията в
Коментари Харесай

Проф. Константинов: Това ще са най-скъпите избори у нас

Това са най-скъпите избори у нас. Вдигнаха се заплащанията в секционните комисии, а те са гръбнака на изборния развой. Материалите в Столична община ще бъдат одобрявани на три места. Това съобщи проф. Михаил Константинов, ръководител, Съвет на шефовете "Информационно обслужване ", в ефира на bTV.

По думите му са вдигнати и парите на полицията. "В момента се намираме в обстановка на нараснала терористична заплаха, а нашата полиция се оправя доста добре ", посочи той и добави, че под терористична заплаха се засяга и това някого да извади нож и да стартира да коли.

"Едната зала, която ще използваме ще е Арена "Армеец ", изследваме кои ще са другите две ", безапелационен е Константинов.

Той съобщи, че тук-там ще има 5 типа избори.

"Не съм сигурен, че всички българи могат да гласоподават машинно гласоподаване. Това го има единствено в половин Белгия, в Европа го няма.При нас има още един недостатък - машинно и хартиено. После се смесват двата типа и става смут. Един машинен глас коства 50 лв. на последните избори ", сподели още той.

Попитан дали ще бъде оспорвана борбата за София, той съобщи, че се надява да не бъде. Що се отнася до борбата сред министър председател и президент, Константинов съобщи, че тя е доста нездравословна и не познава човек, който да я утвърждава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР