Това са най-мрачните моменти в моя мандат като генерален секретар

...
Това са най-мрачните моменти в моя мандат като генерален секретар
Коментари Харесай

Гутериш: Това са най-мрачните моменти в моя мандат като генерален секретар на ООН

" Това са най-мрачните моменти в моя мандат като общоприет секретар на Обединените народи. Започнах срещата на Съвета за сигурност с послание към президента Путин. От цялото си сърце го приканих да спре офанзивата на съветските войски против Украйна и даде късмет на мира, тъй като прекомерно доста хора към този момент починаха ".

Руският представител в Организация на обединените нации Василий Небензя изясни, че няма експанзия против украинския народ, а против " хунтата, завзела властта в Киев ".

Посланикът на Украйна в международната организация Сергей Кислица се обърна към Небензя с думите: „ Няма чистилище за военнопрестъпници, те отиват напряко в пъкъла “

Светът ще потърси отговорност на Русия за подхванатото военно нахлуване против Украйна, съобщи американският президент Джо Байдън. По-късно през днешния ден той ще направи послание към нацията, с цел да очертае следствията, които ще понесе Русия. В телефонен диалог Байдън още веднъж увери украинския президент Володимир Зеленски в поддръжката на Съединените щати.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР