„Това са най-чудовищните 100 дни управление, които може да си

...
„Това са най-чудовищните 100 дни управление, които може да си
Коментари Харесай

Кольо Колев за кабинета „Петков“: Това са най-чудовищните 100 дни управление

„ Това са най-чудовищните 100 дни ръководство, които може да си представим - енергийна и инфлационна рецесия, продължение на коронакриза “, разяснява пред Bulgaria on air социологът Кольо Колев по отношение на 100-те дни на кабинета „ Петков “. По думите му войната в Украйна още повече ще ускори всички тези процеси.

„ Единственият дюшеш е, че не са паднали нуклеарни бомби тук. Да си пожелаем в идващите 100 дни здравият разсъдък на политиците от целия свят да се намеси и да спре тази ескалация, която хвърля света все по-близо до личното му заличаване “, прикани социологът.

Според него на този декор ръководещите си вършат някаква подправена борба за шефското място в Българска народна банка. „ Чудесно е гуверньор на Българска народна банка да бъде определен не от ръководещите, а в по-широк консенсус с присъединяване даже на Движение за права и свободи и ГЕРБ. Тази власт е напълно друга от изпълнителната и е поставена там да дава непоклатимост. Би било отлично към една кандидатура се обединят ръководещи и съпротива “, счита Колев. Той напомни, че и двамата претенденти за поста са атакувани за непълен опит или незадоволителна подготвеност.

„ България би трябвало да бъде доста деликатна в спора Украйна - Русия, това не е наша война. Нашето място на географската карта няма да се промени. Всеки ден на тази война удря от ден на ден върху стопанската система. Чудовищни (санкциите - бел. ред.) са за Русия, вредите за Украйна са ужасни, все по-ужасни ще стават за Европа. Изгубват се границите на реципрочността, от ден на ден може да очакваш непредвиденото “, предизвести социологът.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР