Това са момичетата, които в продължение на 15 години ни

...
Това са момичетата, които в продължение на 15 години ни
Коментари Харесай

Какво правят днес сексапилните адреналинки от Господари на ефира?

Това са девойките, които в продължение на 15 години ни радваха от екрана с невероятна гъвкавост, горещи танци и секси визия. Адреналинките несъмнено бяха едни от най-красивите девойки в родния ефир, които гледахме по какъв начин танцуват и изкушават всяка вечер. Те са все по този начин красиви и дейни, въпреки всяка една от тях да се занимава с разнообразни неща, написа Дарик.

Яна и Жана са две от най-популярните адреналинки, а двете през днешния ден са щастливи, доста известни Инстаграм звезди. Двете дами наподобяват все по този начин прелестно, само че тяхната интензивност се дължи и на обстоятелството, че са горди майки на по две дечица. Жана показа преди време в изявление за NOVA, че желае да научи децата си на добрина, само че най-важното за нея е да ги науча да бъдат положителни и близки един с различен. Най-ценното за адреналинката са празниците, когато се събира дружно цялото семейство. " Дечицата ми са страхотни и не спирам да се изучавам, с цел да давам най-хубавото за тях ", сподели още Жана .

Яна , която виждаме всеки понеделник в " Като два две капки вода " като част от балета " Фънки мънкис " също обожава децата си, само че предходната година в изявление за " България Днес " показа, че не може да вижда личния си наследник към този момент пета година. Дори била упрекната от някогашния си мъж Ивайло Леков във физическо посягане, макар че тя завоюва две каузи за домашно принуждение против него. Бившата адреналинка има право за настойничество над 11-годишния Емо, само че показа пред изданието, че макар многократните опити не съумява да го прибере при себе си. Таткото отхвърли да се съобрази с решението на съда и не остава даже и за секунда момчето единствено. Ние се надяваме, че през днешния ден нещата наподобява по-различно и Яна се среща със своето момченце.

Адреналинките Вики, Ками и Пепи бяха горещото трио, а през днешния ден трите девойки не престават да са все по този начин секси и красиви. Вики и Ками са щастливи майки и се занимават с разнообразни артистични действия.

Ками е притежател на организация, разрастваща активност като медиатор в стилния, музикалния и артистичен шоубизнес.

Пепи наподобява се любува доста на пътешествия, тя постоянно качва в Инстаграм фотоси от разнообразни места и все по този начин обича да купонясва. Освен това се занимава интензивно с танци и е професионален хореограф, само че също по този начин е притежател на компания за ръчно бутиково плетиво.

Виктория обожава да споделя моменти с щерка си, като скоро се похвали, че дребната Виктория е получила специфична тапия от съревнование по танци в София. " Нашето неповторимо създание, през днешния ден се яви на съревнование за първи път със солово осъществяване и взе първо място. Чувството да си горда майка е скъпо ", показа тя във Facebook скоро. Любовта ѝ с половинката ѝ Явор Зайн пък е все по този начин красива и здрава. Двамата обичат да спортуват дружно, а това им проличава.

Радинела Чушева и Лили Милева са също част от сексапилните адреналинки. Последната вест към Радинела е, че отива на състезанието " Мис Вселена " в Холивуд, заяви самата тя. Около нея се подвигна доста звук като " Мис България " 2019, когато имаше много рецензии към нея. Радинела очевидно е преодоляла тази блъсканица и по-късно се явила на различен конкурс - " Мис България Вселена ", който в действителност е интернационално приет.

Лили разви сполучливо своя профил в Инстаграм, където се радва на хиляди почитатели и се изявяваше като инфлуенсър, само че последната ѝ обява е от декември 2019 година

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР