Това са Матю и Стефани Джордж, които се познават още

...
Това са Матю и Стефани Джордж, които се познават още
Коментари Харесай

Страхотна история за любовта: Те се запознаха в детската градина, бяха приятели в училище, но сега...

Това са Матю и Стефани Джордж, които се познават още от детската градина. Днес и двамата са на 26 години и историята им закупи известност. Те са неразделни още от дребни, в детската градина били най-хубави другари, след това в учебно заведение, в гимназията гаджета, а през 2016-та година стават брачен партньор и брачна половинка, оповестява dailymail.co.uk.

Днес те имат дъщеричка Ерика на 3 години и си спомнят как са се срещнали навръх нейната възраст.



" Много хора не имаха вяра, че връзката ни ще продължи дълго и, че един ден ще станем семейство, само че ето ", споделя Матю. 

" От детската градина се сприятелихме, след това бяхме в едно и също начално учебно заведение, а по-късно двамата дружно се записахме в една гимназия. Станахме гаджета, когато бяхме на 13 ", споделя Стефани.



" Винаги съм знаела, че той е моята сродна душа, още като деца. Никой не има вяра, че ще се ожени за детската си обич и ще прекара живота си с него, само че ето, че е допустимо ", споделя още тя.

Връзката им обаче не е била изцяло идеална и не постоянно са били един до различен. Матю отпътува да работи в чужбина, когато е на 21, две години те прекарват разграничени и обяснват, че това е бил един от най-тежките им интервали. Когато се връща той предлага брак на Стефани, те се женят и им се ражда прелестната дъщеричка. 



С тази история те се надяват да насърчат младежите да имат вяра, че любовта може да бъде открита още в детска възраст и съхранена с времето.



Превод: " Петел "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР