Това са клиенти. За моя радост заведението е голямо и

...
Това са клиенти. За моя радост заведението е голямо и
Коментари Харесай

Босът на "Бесо" с шокиращи подробности за мутренския погром в заведението си

Това са клиенти. За моя наслада заведението е огромно и се посещава от доста хора. Те са клиенти на заведението и са идвали и педи. Това сподели в ефира на bTV шефът на оборотното софийско заведение "Бесо " Емануил Лазаров, което неотдавна стана обект на мутренски разгром, а клип от случката бе качен в мрежата.

"Пристигат група мъже, сядат на една маса, беседват със салонния шеф, след което стартират да чупят и да трошат заведението. Когато дойдох разбрах, че има обръщение отправено към мен, че знам на кого би трябвало да се обадя ", описа още.

"Това обръщение съм го предал на службите и институциите.

Съдействали сме за камерите, предали сме всичко, което може да се види.

Преди да почнат да чупят са говорили с хора, със салонния шеф.

Това би трябвало институциите да го открият. Не знам персонално какво са си говорили с хората ", сподели още Емануил Лазаров.

По думите му, той е подал тъжба незабавно след случая. "Цялата обстановка има продължение.

Това се случва на 12. На 15 разбрах, че са входирани документи в комерсиалния указател, с които се цели да се отнеме от мене компания с огромен актив, с огромно имущество. Това е дело на моя сътруник (Красен Кръстев) ", сподели Лзаров.

Шефът на "Бесо " не може да каже с решителност кой е пратил тези момчета. Нека институциите да открият, дали това е поръчка. Не е редно да разясня, добави той.

Лазаров също е безапелационен,че всичко, което той знае по случая, още същата вечер е разказал и предал на органите на реда.

Лазаров разяснява и бизнес връзките си с хипотетичния гарант на погрома.

"Имаме посока да се разделяме с Кръстев като бизнес връзки. Това сътвори огромно напрежение сред него и него. Винаги съм желал да решаваме всичко въпроси с дипломация. Не съм предполагал, че подобен проблем би стигнал до там, че да се заплашват странични хора ", разкри той.

По думите му, общите им бизнеси се състоят от сдружение, което има огромен актив - офис постройка чартърен, и малко строителство дружно.

Говорейки още за претекста за погрома шефът на "Бесо " сподели още: "Не съм уверен, че става въпрос за пари.

Два дни след нападението получих известие от комерсиалния указател, че са входирани документи. Направихме инспекция с юристите ми. Благодаря на институциите, че реагираха бързо. Оказа се, че има документи с погрешно наличие, че има подправени документио. Някой се е опитал да ми открадне бизнеса ".

С Кръстев сътрудници са повече от 10 години. "Той ми беше доста добър другар, сътрудник. Той е кръстник на децата ми. Не мога да отговоря на въпроса тъкмо каква е повода да бъда нападан по подобен жесток метод ", сподели още Лазаров.

"Ако някой си мисли, че има мутренски години, надълбоко се заблуждава. Въпреки грешката, която направихме поради суматохата и страха, всички видяхме какъв брой бързо реагираха институциите. Колко изрично застана страната срещу тези неща ", счита той.

Шефът на Бесо по този начин и не отговори "на кого е трябвало да се обади ". "Аз се обадих на институциите, на които трябваше да се направи. Направих всичко, с цел да се разкрие индивидът, който седи зад това нещо. Той е безусловно безсъвестен, над закона е и се счита за недостижим ", сподели още той.

Страхувам се. Имам три деца и жена. Страхувам се за бизнеса си. Страхувам се за клиентите си. Не бих се отказал, това е труд, който съм полагал много-много години, добави Лазаров.

В "Бесо " се събират характерни клиенти. "Не разделяме клиентите на положителни и неприятни, одобряваме ги такива, каквито са. В 10-годишната си история нямаме подобен случай ", акцентира Лазаров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР