Това са едни паразитни истории, които се разпространяват на мой

...
Това са едни паразитни истории, които се разпространяват на мой
Коментари Харесай

Певицата Луна: Не е вярно, че ме съдят, изнудват ме за пари

Това са едни паразитни истории, които се популяризират на мой тил от години. Не знам на кого е нужна популярност или нещо сходно. Очевидно е някой, който желае да ме клюки и да ми навреди или да ме изнудва за нещо. В този случай съответно ме изнудват за пари ", това сподели за " 24 часа " певицата Луна Йорданова.

Тя бе упрекната в имотна машинация, откакто наследници на умрял възрастен мъж настояват, че кандидатката за президент на изборите през 2021 година е придобила с машинация техен парцел. Апартаментът се намира на ул. „ Септемврийско въстание ".

" Хората не са осъзнати. Непрекъснато упрекват, търсят евтини сензации за 5 лева Оплакваме се за какво България обезлюдява, за какво политиците ни лъжат и крадат. А самите хора не виждат себе си, личните си действия и държанието си ", добави Луна. Според нея у нас от дълго време не се толерира, когато си конструктивен. Вместо това на фундамент е издигната единствено деструкцията.

Йорданова упорства, че 10 години е стопанисвала 45-квадратния панелен дом. Адвокатът на наследниците Пламен Тотев изясни, че апартаментът е в покъртително положение и бе безапелационен, че Луна не е живяла в него. Призовани са съседи, които да потвърдят думите му.

Връзка сред Луна Йорданова и умрелия през 2011 година притежател няма. „ Доколкото ми е известно госпожа Йорданова има в съседство различен парцел, който е бил на нейните родители ", изясни юрист Тотев.

В документите по делото певицата твърди, че се е грижила за възрастния притежател на жилището преди да почине, а след гибелта му е почнала да употребява и стопанисва парцела. „ Ние отхвърляме тези изказвания. Няма наследство. Законът в действителност дава опция въз основата на десетгодишно упражнявано притежание да придобиеш парцела по отминалост, само че тук това не се е осъществило ", добави Пламен Тотев, представен от БНР.

По думите на юриста на певицата - Ивайло Тошев, правото на Йорданова на отбрана е нарушено, тъй като не е спазен едномесечният период за уведомяването ѝ и за призоваването на очевидци.

На този стадий е подадена е тъжба до въззивна инстанция. Докато тя не се произнесе дали са нарушени правата на Луна Йорданова при призоваването ѝ, е невероятно да се събират доказателства по делото. Следващото съвещание е назначено от арбитър Калин Колешански за 22 януари 2024 година /
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР