Това са двойките, които са като куче и котка. Трудно

...
Това са двойките, които са като куче и котка. Трудно
Коментари Харесай

5-те двойки зодии, които не спират да се карат

Това са двойките, които са като куче и котка. Трудно съумяват да съжителстват дружно. Изключено е да приказваме за мир и съгласие в по-голяма част от времето, което прекарват един с различен.
Това са 5-те двойки ...

Овен - Телец
 3-те зодии, на които им следва РАЗДЯЛА 3-те зодии, на които им следва РАЗДЯЛА
... за по-добро! Скоро ще срещнете същинската обич. Засега обаче би трябвало да мислите за раздялата като за свежо начало и да разберете, ч...
Какво се случва, когато двама инати заживеят под един покрив? Точно по този начин... война! Изключително сложни характери, които са мощно изразени като персони и непрестанно се пробват да засенчат другия... неумишлено. Телците не отстъпват за нищо на света, в случай че някой прави някакви взаимни отстъпки, това е Овенът... само че за малко. Бързо им омръзва да се преструват на това, което не са. Любовта им е мощна, само че характерите им са по-силни, което прави връзката им извънредно комплицирана. Единственият вид за съгласие е, в случай че се срещнат измежду 30-тата си година, когато към този момент са склонни на доста повече взаимни отстъпки.

Скорпион - Козирог
Още една взривоопасна любовна композиция. И двете  са с доста остри и хапливи характери. Само гледат по какъв начин да се заядат и това съвсем постоянно вещае война. Скорпионите обожават себе си, на първо място се грижат за себе си и този егоцентризъм въобще не понася на Козирозите. Те не са чак толкоз вглъбени в себе си, само че имат доста изменчиво въодушевление и постоянно са като буреносен облак. За взаимни отстъпки не може и да става въпрос. Връзката сред Скорпион и Козирог е допустима само досега, в който не заживеят дружно. Тогава най-често идва краят.

Близнаци - Дева
Девите обичат доста да приказват, да се изясняват с часове и да обясняват всяка една обстановка. Близнаците не са положителни слушатели. Те нямат потребност да разискват всеки един проблем, по-скоро биха махнали с ръка и биха не запомнили за случая. Но Девите непрестанно им късат нервите с потребността си да приказват. Това е един от главните проблеми в неразабирателството сред двете зодии. Единственият късмет за щастлива връзка е, в случай че Девата пречупи себе си и промени това си досадно качество. Шанс за благополучен край - има!

Телец - Дева
Изключително несъответствуваща композиция, в която на пръв взор няма нищо невероятно, само че това въобще не е по този начин. Любовта сред двете  е доста буйна в самото начало, само че тази пристрастеност въобще не стихва, а се преобразува в пристрастеност за кавги. Телците се нервират от навиците на Девите, а Девите от своя страна не схващат мрънкащия темперамент на Телците. Изобщо, когато връзката им се задълбочи, на повърхността стартират да излизат доста негативи, с които зодиите просто НЕ ИСКАТ да се оправят. И най-често приключват с разлъка.

Рак - Козирог
 3-те най-красиви женски зодии 3-те най-красиви женски зодии
Вcякa жeнa e крacивa и уникaлнa caмa пo ceбe cи, нo cпoрeд acтрoлoзитe имa eдни 3 прeдcтaвитeлки нa зoдиaкa, кoитo притeжaвaт пo-рaзлич...
Раците са особняци, а Козирозите въобще не харесват затворените човеци. Любовта сред двете  най-често се развива с месеци, в никакъв случай не е спонтанна и по-скоро предстои на съществено обсъждане. Оттам идва и казусът. Няма същински усеща, а по-скоро прозорливост. Донякъде има привличане, само че то е на доста първично равнище. Тези две  рядко стигат до взаимно общуване, тъй като по-рано осъзнават, че въобще не са един за различен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР