Това са 8 начини за използване на аспирин, които могат

...
Това са 8 начини за използване на аспирин, които могат
Коментари Харесай

Всеки Знае, Че Оправя Главата! Ето Ги Приложенията На Аспирина, За Които Не Сте И Подозирали!

Това са 8 способи за потребление на аспирин, които могат да бъдат потребни за всички.

1. Помага при лекуването на акне
Благодарение на противовъзпалителните свойства на аспирина, се понижава появяването на пъпки, а кожата се успокоява. Нужно е да се счукат 2-3 таблетки (важно е те да са без покритие) и да се смесят с лимонен сок. Нанесете сместа върху пъпките, задръжте за към 2-3 минути и по-късно изплакнете.

2. Облекчава сърбежа след ухапвания от инсекти
Хапчето аспирин оказва помощ за понижаване на подуването и сърбежа в следствие от захапване от комар. Направете паста от счукан аспирин с малко вода и намажете възпаленото място.

3. Намалява порите на лицето
Аспиринът възстановява секрецията на мастните жлези, като по този метод понижава размера на порите. Така кожата става сияйна и гладка. Това е маска, която може да извършите за не повече от пет минути:

7 таблетки аспирин
3 супени лъжици кисело мляко или заквасена сметана
1 супена лъжица мед.

Нанесете маската върху почистено лице, дано да остане в продължение на 3-5 минути, след което изплакнете с вода.

4. Премахва пърхота
Пърхотът освен наподобява зле. Той също по този начин провокира и не доста приятни сърбежи. За да се отървете от него е належащо да счукате две таблетки аспирин и да ги смесите с количеството шампоан, с което всекидневно миете косата си.

5. Действа като ексфолиант
Аспиринът се оправя с премахване на мъртвите кафези на епидермиса. За да го ползвате като ексфолиант, просто смесете няколко таблетки аспирин и малко вода. Нанесете сместа върху кожата, оставете за няколко минути, по-късно масажирайте и изплакнете. Ако имате сензитивна кожа е целесъобразно да не се възползвате от ексфолирасщите свойства на аспирина.

6. Помага да се справите с напуканата кожа на краката
Тези таблетки също по този начин имат силата да създадат кожата на краката ви по-мека, тъй като киселината съвършено отстранява мъртвата кожа. Смелете седем таблетки аспирин с една супена лъжица лимонен сок до приемането на паста. Нанесете сместа върху краката, поставете найлон и останете по този начин в продължение на 10 минути. След това използвайте пемза за проблематичните зони.

7. В помощ на изтощената коса
Аспирин може да се употребява, с цел да дадете малко живот на изтощената и изтощена коса. Той ще я направи гладка и лъскава. Също по този начин оказва помощ да се резервира цвета след боядисване. В една огромна чаша топла вода, разтворете един блистер аспирин. Тази маска нанесете върху косата след измиване с шампоан. Оставя се да престои 15 минути, след което се изплаква.

8. Укрепва ноктите
В 200 мл вода се разтварят 2 таблетки аспирин, капсула витамин А, 1 супена лъжица морска сол и растително масло. Потопете ръцете си в лечебната вана в продължение на 10 минути, след което попийте с хартиена забрадка, написа Girl.bg
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР