Това, с което се храним е жизнено важно за здравето,

...
Това, с което се храним е жизнено важно за здравето,
Коментари Харесай

Това е плодът, който удължава младостта

Това, с което се храним е витално значимо за здравето, в това число и за паметта, концентрацията и по-доброто и изцяло поддържане на мозъка ни.

Д-р Ума Найду е психиатър, учител в медицинския факултет на Харвардския университет и създател, който разкрива по какъв начин храненето може да усъвършенства физическото положение и да възвърне психологичното здраве, написа Дарик.

Тя показва един артикул, който би трябвало да се употребява всеки ден, с цел да удължи младостта и да понижи риска от деменция.

По време на работа с пациенти в своята процедура доктор Найду е открила, че боровинките могат да забавят стареенето и даже отчасти да възстановят психологичното здраве.
`Това

Специалистът изяснява, че този плод е богат на флавоноиди, които понижават риска от стареене на мозъка и деменция. Освен това съдържа естествени антиоксиданти, които могат да спрат възпалителните процеси в червата и мозъка.

Консумацията на най-разнообразни горски плодове може да понижи признаците на тревога и даже да помогне за предотвратяването на невродегенеративни заболявания, споделя доктор Найду.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР