Това реши Районният съд в ПловдивРайонният съд в Пловдив върна

...
Това реши Районният съд в ПловдивРайонният съд в Пловдив върна
Коментари Харесай

Връщат делото „Дебора“ на прокуратурата в Стара Загора 

Това реши Районният съд в Пловдив
Районният съд в Пловдив върна на прокуратурата в Стара Загора делото за обезобразяването с макетно ножче на 18-годишната ученичка Дебора Михайлова. Процесът се гледа в Града под тепетата, откакто всички старозагорски съдии си направиха отказ от боязън за публичен напън.

Обвиненията против охранителя на дискотека Георги Георгиев са за телесни повреди, унижения и закани на Дебора през лятото на предходната година. Според магистратите обаче обвинителният акт не е ясно дефиниран и не се разбирало за какви тъкмо дейности старозагорецът е притеглен към отговорност. Със същото решение съдът отхвърли да промени мярката “задържане под стража ” на Георгиев. Той остава в ареста, само че може да апелира единствено мярката пред Пловдивския областен съд.

Дебора Михайлова, придружавана от свои близки, пристигна в правосъдната зала в Пловдив, само че отхвърли да приказва пред кореспонденти.

Заседанието протече при закрити врата поради интимните връзки сред обвинен и жертва, само че стана ясно, че съдът е отхвърлил желае от 200 000 лева, с цел да не се затруднява наказателното дело. В същия размер тя ще може да заведе гражданско дело против насилника.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР