Това решение бе взето след заседание на кризисния щаб. Част

...
Това решение бе взето след заседание на кризисния щаб. Част
Коментари Харесай

Ново! Бедствено Положение В Още Един Български Град! Болницата Рухна! Тирове И Коли Се Търкалят По Пътя Като Играчки! Стихията Изкърти

Това решение бе взето след съвещание на спешния щаб. Част от покрива на болница МБАЛ " Киро Попов " е паднал върху кола за спешна помощ. Силният вятър е откъртил част от ламарините и дървените греди. Вятърът е отнесъл и покрива на лечебницата в село Васил Левски.



Десетки са смачканите коли в Карлово и региона. От пожарната оповестиха, че едвам смогват със сигналите. Най-много те са от град Баня, където са регистрирани над 30 позвънявания за паднали дървета. Данни за потърпевши хора все още няма. Силният вятър събори покрива на учебно заведение „ Христо Проданов ”.



Ламариненото покритие безусловно е изкъртено и то единствено няколко месеца след ремонт. Само на греди е останала част от столовата, а децата не могат да излязат от школото. Металните листове са се стоварили пред входа на учебното заведение и са го блокирали.



В същото време сред Карлово и село Васил Левски, камион се е обърнал край пътя. Няма данни за потърпевши. По същото трасе има и изкоренени дървета.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР