Това разкриха пред bTV бабата и майката на убитото момче

...
Това разкриха пред bTV бабата и майката на убитото момче
Коментари Харесай

18-годишният Боби не трябвало да е в ”къщата на смъртта”

Това разкриха пред bTV бабата и майката на убитото момче Корнелия Владимирова и Стефана Елисаветова.

Жените споделиха, че още в средата на декември Боби им споделил, че ще посрещне 2018 година дружно със съученици.

"Беше благополучен. И предходната година празнуваше със съучениците си. В последния миг е решил да остане с Нанси . Трябвало и още едно дете - Тони, да бъде в къщата, само че татко му е отишъл на работа и той останал с баба си. Това го е избавило. Казаха, че всичките са убити с един изстрел в челото. Това не е истина. Всичките са убити с доста повече изстрели ", показа Корнелия Владимирова.

Майката на момчето Стефана добави, че за последно се е чула по телефона със сина към 18.30 часа на 31 декември.

"Аз му звъннах в 00,05 на Нова година. Два пъти даде свободно и по-късно заето. Позвъних отново, същото. След това баба му звъня от нейния телефон, само че неговият към този момент беше изключен. Предполагам, че килърът е затварял телефона. Според мен Кети и мъжът й Неделчо са се забъркали с нещо, а децата са почтени жертви. Това не е инцидентен човек, всичко е авансово планувано ", добави почернената майка.

Тя отглеждала Боби сама благодарение на майка си. Жените се стараели нищо да не липсва на момчето, макар че пораства без татко. Майката и бабата са безапелационни, че шесторното ликвидиране не е инцидентно и е било добре планувано.

Марковки: Убийците ще бъдат открити мъчно

„ Най-мъчителното е, че не може елементарно да се откри претекстът. Гадае се. Когато става дума за финансови измами, точене на Данък добавена стойност - има следи, това не са закононарушения, скрити в храстите. Ще бъде мъчно да се открият убийците, само че съм оптимист “, разяснява юрист Марин Марковски пред Нова телевизия.

Той уточни, че полицията има опит за тежки престъпни закононарушения, само че липсва техника.

„ Огледът би трябвало да е съвършен, документиран. Когато се направи аутопсия, ще стане ясно къде са входно-изходните рани на труповете, какво е местоположението им и къде е стоял килърът “, добави още топ юристът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР