Това разкри премиерът Бойко Борисов в профила си във фейсбук.

...
Това разкри премиерът Бойко Борисов в профила си във фейсбук.
Коментари Харесай

Абе подари на Борисов кимоно и 6-и дан

Това разкри министър председателят Бойко Борисов в профила си във фейсбук. Това е станало по време на формалната вечеря на министър-председателя с японския му сътрудник Шиндзо Абе.

Известно е, че през 80-те години Бойко Борисов е бил играч по карате-киокушин, бил е и народен треньор по карате в Министерство на вътрешните работи.

"С японския министър председател имаме обичайни и извънредно близки връзки, с извънредно мощните корпорации, чиито водачи през днешния ден са тук в София, с българската експертиза по тематиката, съм уверен, че с премиера на Япония ще поставим схеми за подкрепяне на огромни инфраструктурни планове освен в България, само че и на територията на Балканите, сподели на взаимната им конференция Борисов преди вечерята.

В умозаключение съм си разрешил да уверя японския министър председател Шиндзо Абе, че на входа на Европа сред Азия и Европа има една страна – България, показа пред медиите Борисов.

По думите му българският и японският народ имат изключителни взаимни благосклонности.

Цялата си воля и старание ще поставим оптимално бързо да приключат договарянията сред Европейски Съюз и Япония, сподели още Борисов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР