Това ръководство на Спартак в лицето на Павлин Николов и

...
Това ръководство на Спартак в лицето на Павлин Николов и
Коментари Харесай

Спартак държи силен коз за успехи

Това управление на Спартак в лицето на Павлин Николов и Асен Миланов към този момент влезе в историята, защото по време на тяхното ръководство двамата сбъднаха фантазията на генерации спартаклии клубният стадион и базата да са в напълно приключен тип.

Сега Спартак разполага по едно и също време с прелестно изглеждащо оборудване с електрическо осветяване и база с три прелестни терена – два с изкуствено тревно покритие и един с естествено.

Така че това, че никой не заби един гвоздей на „ Локомотив “ с години, а теренът на „ коритото “ се кърпеше и по трибуните храстите наподобяваха на джунгла, е единствено един противен спомен, който остава в предишното.

Тук е редно да отворим скоба и да напомним, че заслугата да се извърши главния ремонт на стадион „ Спартак “ с държавни и общински средства, е на предходното управление и почитателите, които се пребориха парцелите на клуба да бъдат върнати. Но пък сегашните ръководители сложиха черешката на тортата – осветлението, със свои средства. Редно е да напомним също, че реновирането на „ Локомотив “ се извърши взаимно от управлението на клуба и общината, само че в последна сметка се случи.

Докато съсобствениците привеждаха стадиона и базата във типа, в който те би трябвало да наподобяват, те продължиха да влагат и в тима. Да, на този стадий резултатите и играта на спартаклии не са такива, каквито се желаят на шефове и почитатели, само че Спартак държи мощен коз за бъдещи триумфи и той се назовава Павлин Николов. Или по-точно Павлин Николов и неговият финасов запас, който ще разреши да се привлекат нужните нови играчи и подобаващия треньор, за да заиграе Спартак печелившо.

Дошъл преди 15 месеца при „ соколите “ по покана на тогавашния притежател Асен Миланов, който еднолично устояваше клуба, Павлин Николов сподели, че е приел Спартак като персонална идея и откъм финансиране както в инфраструктура, по този начин и всяко организационно и спортно-техническо отношение.

Така че бъдете уверени, че в случай че тези нови 15 попълнения досега не способстват за реализиране на мечтаните резултати, до февруари те може да минат 30, само че Павлин Николов няма да се спре в устрема да води Спартак нагоре. На първо време задачите са за устойчиво наличие на „ соколите “ в групата на майсторите, а след това малко по малко предприемачът ще следва своя тригодишен упорит план, който към този момент е оповестил пред почитатели.

Недко Петров, petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР